Antena 3 CNN Actualitate Surse: Ciolacu și-a trimis corpul de control la Ministerul Sănătății. Soarta lui Rafila, decisă dupa verificări

Surse: Ciolacu și-a trimis corpul de control la Ministerul Sănătății. Soarta lui Rafila, decisă dupa verificări

de Georgiana Marina    |   

Premierul Marcel Ciolacu și-a trimis Corpul de Control la Ministerul Sănătății în legătură cu verificările făcute la Spitalul Sf. Pantelimon, iar în funcție de această analiză va decide dacă ministrul Alexandru Rafila mai rămâne în guvern, potrivit unor surse Antena 3 CNN. Șeful corpului de control al Ministerului Sănătății Sorin Luca și-a dat demisia.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut acum câteva zile toate documentele de la Corpul de Control de la MS, prin propriul său corp de control, potrivit unor surse Antena 3 CNN.

Premierul așteaptă săptămâna aceasta concluzia analizei Corpului lui de Control cu privire la ce a făcut corpul de control de la MS și în funcție de asta va decide dacă Alexandru Rafila mai rămâne în guvern, potrivit surselor citate.

Șeful Corpului de Control de la MS a demisionat

Șeful corpului de control al Ministerului Sănătății Sorin Luca și-a dat demisia în contextul anchetei legate de pacienții morți de la Spitalul Sf. Pantelimon.  

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat miercuri că șeful corpului de control al Ministerului Sănătății a demisionat pentru că "a considerat că așa e oportun".

rafila

"El a considerat că, în urma acestei probleme extrem de grave de la Pantelimon e cazul să demisioneze. A considerat că e oportun să își dea demisia

În ceea ce privește atribuțiile corpului de control, reclamația a fost de natură administrativă, a declarat Rafila. 

În luna aprilie, Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii, condus de Sorin Luca, a concluzionat că nu erau probleme la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Bucureşti.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile