Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Erau gene și sprâncene în conservă” Surpriză neplăcută găsită de un bărbat din Cluj într-o conservă cu carne de vită

”Erau gene și sprâncene în conservă” Surpriză neplăcută găsită de un bărbat din Cluj într-o conservă cu carne de vită

Un clujean, care şi-a cumpărat o conservă cu carne de vită, de la un lanţ de magazine cunoscut în România, a avut un adevărat şoc când a observat ce conţine.

de Claudia Popovici    |   

Majoritatea conservelor, fie ele cu carne, peşte sau alte alimente, sunt o opțiune avantajoasă pentru majoritatea românilor care nu au timp să pregătească masa sau nu au suficient timp la dispoziție pentru a mânca.

Este şi cazul unui clujean care a ales o conservă cu carne de vită. Însă marea i-a fost mirarea când a privit cu atenţie conținutul acesteia.

Mai exact, atunci când a deschis conserva clujeanul a observat urme de "gene şi sprâncene", probabil ale bietului animal care au fost mixate cu bucăți de piele și carne și apoi puse în conservă, notează Ştiri de Cluj.

[GAL layout="2"]

Potrivit etichetei, conserva conține: ”65% carne de vită, apă, șorici, amidon din cartofi, fibre din grâu, sare iodată, zahăr, condimente (piper alb, ulei de nucşoară, ulei de dafin, boia de ardei), conservant: nitrit de sodiu”.

Aşa că, în cel mai optimist scenariu, probabil că genele găsite de clujean în interior sunt din sorici.

Subiecte în articol: conserva Cluj Lidl
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile