Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist din Gorj a murit în timpul liber, după ce a încercat să tundă iarba din curte

Un polițist din Gorj a murit în timpul liber, după ce a încercat să tundă iarba din curte

de Mia Lungu    |    Gabriela Mladin    |   

Un polițist de la IPJ Gorj, aflat în timpul liber, a murit în propria curte după ce a încercat să tundă iarba. La aflarea veștii triste, colegii lui au transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, agentul se afla la el acasă și a tras un prelungitor în curte pentru a tunde iarba. Observând că nu funcționează, acesta a încercat să îl repare. Cablul era încărcat cu tensiune și, din nefericire, polițistul s-a electrocutat.

Cea care l-a descoperit a fost poștărița care adusese corespondența. Femeia a anunțat vecinii și autoritățile. Medicii de pe ambulanță au încercat să-l resusciteze, însă bărbatul nu a mai putut fi readus la viață.

Radu Brînzan lucra la IPJ Gorj, în cadrul serviciului de ordine publică. Are doi copii, iar soția este cadru medical. Când s-a electrocutat, era singur acasă. Colegii din Poliție au transmis mesaje de regrete și sunt șocați de cele întâmplate.

„Sufletele noastre ne sunt cernite din nou! Radu Brînzan, polițist la IPJ Gorj, a decedat la numai 43 de ani. Radu a fost un profesionist, un coleg deosebit și un familist convins. În astfel de situații cuvintele sunt prea puține pentru a exprima durerea care ne-a cuprins! Suntem și noi alături de familia greu încercată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe ! Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu!”, a transmis Corpul Național al Polițiștilor, pe Facebook.

„Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Un astfel de om este Radu Brînzan, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 43 de ani.
 
În astfel de situații, cuvintele sunt prea mici și prea puține pentru a putea arăta durerea din suflete. Doliu, amintiri și momente de neuitat… atât ne-a mai rămas. Era un om minunat, tocmai de aceea nu o să îl uităm niciodată! Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu!”, a transmis și Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile