Antena 3 CNN Externe Succesorul lui Nasrallah, vărul său Hashem Safieddine, este de negăsit după bombardamentele israeliene de vineri asupra Beirutului

Succesorul lui Nasrallah, vărul său Hashem Safieddine, este de negăsit după bombardamentele israeliene de vineri asupra Beirutului

de Robert Kiss    |   

Hashem Safieddine un lider al Hezbollah despre care se spune că cel mai probabil ar urma să fie înlocuitorul lui Hassan Nasrallah, ucis de israelieni într-un bombardament vinerea trecută, este de negăsit, scrie Reuters, potrivit SkyNews.

Safieddine ar fi fost ținta unui atac israelian vineri, la o săptămână de la uciderea lui Nasrallah. Hashem Safieddine este vărul lui Hassan Nasrallah.

Acesta este „de negăsit” de când atacurile israeliene au lovit Libanul vineri, a declarat o sursă de securitate libaneză pentru agenția de presă Reuters. 

După moartea liderului lui Hezbollah, Hassan Nasrallah, vărul său Hashem Safieddine a fost favoritul pentru a-i lua locul. 

Însă, rapoartele sugerează că el a fost vizat de un atac israelian în Beirut, iar soarta lui este momentan necunoscută. 

Trei oficiali de securitate au confirmat pentru Reuters că el a fost ținta atacului asupra suburbiilor din Beirut. 

Vărul mai tânăr al lui Nasrallah s-a născut în satul libanez Deir Qanoun En Nahr, din sudul Libanului, lângă Tir, în 1960, iar cei doi au studiat împreună teologia la două instituții șiite - una în Najaf, Irak și cealaltă în Qom, Iran.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile