Care este diferența între carne și pește. De ce este atât de importantă ”dezlegarea la pește” din timpul postului
Publicat acum 17 ore si 42 minute
Un studiu InfoCons arată că masa de Paşte şi 1 Mai, deşi este gustoasă, poate ajunge chiar şi la 262 E-uri, 55 grame de sare şi 50 grame de zahăr, valori nocive pentru organismul nostru.
InfoCons, o organizaţie de protecţia consumatorilor susţine că masa de Paşti şi de 1 Mai poate ajunge chiar şi la 262 E-uri, în condiţiile în care E-urile (aditivii alimentari) sunt extrem de nocive pentru sănătate, ele regâsindu-se în aproape toate alimentele pe care le consumăm zilnic, conform organizaţiei citate.
Preparatele din carne şi brânzeturile, la care se adaugă consumul de diverse sosuri (ketchup, muştar) şi pâine, iar apoi desertul, deşi sunt gustoase au sare, zahăr şi aditivi alimentari din belşug.
Sursa: adevarul.ro