Antena 3 CNN Actualitate Locale Student, înjunghiat de un adolescent în parcul Kisseleff

Student, înjunghiat de un adolescent în parcul Kisseleff

Un student a fost înjunghiat aseară în parcul Kisseleff din Capitală de un minor de 15 ani. Conflictul a pornit spontan şi au fost de ajuns doar câteva cuvinte grele pentru ca minorul să scoată cuţitul şi să-l înjunghie în mână şi picior pe student.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.30 în Parcul Kiseleff. Tânărul se plimba cu iubita, când a fost înjunghiat de adolescent. Şocată, fata a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor şi ambulanţei.

Din fericire, victima a scăpat cu viaţă, iar agresorul a ajuns pe mâna poliţiştilor. Oamenii legii l-au prins pe agresor după câteva zeci de minute, în zona Buzeşti din Capitală.

”Băiatul meu n-a făcut rele, n-a făcut până acum belele. Copilul meu e un exemplu de copil. Aduc martori. Nu umblă cu bricege. Copilul meu e nevinovat. Copilul meu e vicecampion pe țară, pe toată România. Copilul meu e la școală. Spuneți să le dea drumul că vrea să-i bată”, a declarat mama minorului.

Agresorul a recunoscut în faţa poliţiştilor că mai avea un cuţit, pe care l-a aruncat în parc. Criminaliştii s-au întors la locul faptei pentru a căuta arma albă şi pentru a aduna probe care să-i ajute să stabilească modul în care s-a petrecut agresiunea.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile