Antena 3 CNN Actualitate Sticlă glisantă securizată - Cum să închizi parțial o terasă pe care o poți deschide oricând

Sticlă glisantă securizată - Cum să închizi parțial o terasă pe care o poți deschide oricând

Închiderea teraselor, balcoanelor, verandelor și foișoarelor cu sticlă glisantă securizată protejează de ploaie, vânt, praf, zgomot și în plus, oferă și alte avantaje: îmbunătățește izolația, creează siguranță și un confort suplimentar.

de Georgiana Adam    |   

Cum să închizi parțial o terasă

Terasa poate fi un spațiu suplimentar ideal pentru relaxare și socializare. Ea poate fi și un spațiu de locuit, dacă este închisă pe tot parcursul anului, sau poate fi un loc de delectare, ce poate fi închis parțial, atunci când vă doriți.

În prezent, folosirea pergolelor retractabile și a închiderilor glisante a devenit o alegere tot mai frecventă, atât pentru oamenii ce locuiesc la casă și care își doresc o oază de evadare din cotidian, cât și pentru patronii de cafenele și resturante care vor să aibă mai mulți clienți la terase și trebuie să se adapteze restricțiilor pandemiei.

Popularitatea pergolelor cu acoperiș retractabil se datorează avantajelor, pe care aceste produse le oferă și anume:

  • Protejează împotriva radiațiilor ultraviolete (UV) și împiedică formarea efectului de seră
  • Au sistem cu telecomandă de închidere și deschidere în mod rapid și ușor și pot fi prevăzute cu sistem de iluminat cu LED-uri, cu un consum de energie redus
  • Protejează spațiul interior al terasei de factorii de mediu, de soarele puternic, razele ultraviolete (UV) dăunătoare, frig, ploaie, sunt rezistente la vântul puternic și stresant
  • Au suprafața acoperișului impermeabilă și sistem ascuns de drenare a apelor pluviale
  • Prelungesc timpul de utilizare al terasei pe parcursul anului
  • Sunt rezistente și durabile în timp, au structura din aluminiu extrudat, ce este vopsit în câmp electrostatic, iar membrana realizată în triplu strat.

Gama de sisteme de închidere și deschidere din sticlă pentru terase de marcă Sun Leader reprezintă o opțiune modernă și elegantă pentru terase, verande, balcoane și foișoare. Aceste sisteme sunt practic asemenea unui perete continuu, din sticlă glisantă, care delimitează spațiul și protejează împotriva factorilor externi – ploaie, vânt, praf și zăpadă. 

Prin designul modern și elegant, casa va avea o valoare mai mare pe piață în cazul în care doriți să impresionați, să o închiriați sau să o vindeți. Confortul este creat și de sistemul de închidere, astfel terasa va fi complet închisă atunci când vă doriți.

Principalele beneficii

Beneficiile oferite de aceste sisteme de închidere și deschidere din sticlă pentru spații se datorează materialelor de calitate superioară din care sunt realizate și caracteristicilor acestor produse:

  • Panourile sunt din sticlă securizată, care pot fi în diferite nuanțe și pot avea grosimea de 8, 10, sau 23 mm
  • Sunt sisteme sigure, au profile din aluminiu cu mare rezistență la deformare și rugină, cu foi din sticlă securizată sau termopan
  • Sunt ușor de curățat, sticla glisează în interiorul spațiului de montaj
  • Oferă posibilitatea de deschidere și închidere într-un mod simplu, ușor și confortabil
  • Sunt instalate în mod profesional de specialiștii de la Sun Leader, fără a fi nevoie de lucrări de construcție suplimentare, complicate și costisitoare
  • Permit deschiderea în ambele sensuri
  • Nu au rame intermediare sau profile verticale, deci sistemul glisant se deschide în câmpul vizual în procent de aproape 100% și de aceea se potrivește la terase și balcoane
  • Delimitează spațiul respectiv și îl protejează de vânt, ploaie, zăpadă
  • Îmbunătățește izolația, creează siguranță, reduce zgomotul și menține un ambient plăcut
  • Oferă un plus de eleganță și confort, designul este frumos și în trend.

Având în vedere beneficiile numeroase oferite de aceste sisteme de închidere din sticlă, aceste produse sunt cerute și în segmentul HoReCa și cel comercial, nu doar de clienții rezidențiali, privați. Acestea sunt proiectate de specialiștii de la Sun Leader (care au o gamă extinsă de sisteme de pergole retractabile) pentru centre rezidențiale și comerciale unde trebuie realizat un spațiu suplimentar utilizabil.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile