Antena 3 CNN Show Tabloid Știa de la bătrâne că poate să facă dragoste după ce a născut, chiar dacă alăptează, dar nu se aștepta să pățească asta! "M-am trezit cu o durere de parcă m-a lovit cu bâta-n cap!" Acum vrea să afle toată lumea de greșeala pe care făcut-o

Știa de la bătrâne că poate să facă dragoste după ce a născut, chiar dacă alăptează, dar nu se aștepta să pățească asta! "M-am trezit cu o durere de parcă m-a lovit cu bâta-n cap!" Acum vrea să afle toată lumea de greșeala pe care făcut-o

O tânără mămică i-a uluit pe medici când le-a dat vestea că e foarte probabil să fie însărcinată, deși abia născuse primul ei copil, o fetiță pe nume Charlie. Și a avut dreptate!

Nu numai că Eliza Curby a rămas însărcinată la șase săptămâni după naștere, ci a rămas însărcinată cu gemeni, doi băieți, mai exact.

Tânăra mămică le-a povestit jurnaliștilor care i-au scris povestea că nu s-a gândit la contracepție, căci o veche zicală spune că ”nu poți rămâne însărcinată atâta timp cât alăptezi”. 

Însă sarcina s-a întâmplat, și nouă luni mai târziu a dat naștere la doi băieți sănătoși.

"Am știut că sunt însărcinată imediat pentru că atunci când m-am trezit m-am simțit de parcă aș fi fost lovită în cap cu o bâtă de baseball. Am făcut patru teste de sarcină, înainte ca unul să arate că este pozitiv”, a mai spus ea.

Ca și cum nu ar fi fost suficient, cei trei copii au același an de naștere. Primul bebeluș fiind nascut în ianuarie, iar ceilalți doi în decembrie.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog