Antena 3 CNN Politică STENOGRAME la PNL. ”Am făcut parteneriat la București cu Nicușor Dan”. ”Sondajele sunt mincinoase”

STENOGRAME la PNL. ”Am făcut parteneriat la București cu Nicușor Dan”. ”Sondajele sunt mincinoase”

de Xenia Croitoru    |   

Nicolae Ciucă i-a informat, vineri pe liderii PNL reuniți în ședința BPN al partidului, că subiectul candidaturii lui Klaus Iohannis pe lista liberală la Senat este închis. În aceeași ședință, președintele partidului a spus că a făcut un parteneriat la București cu Nicușor Dan și că și în teritoriu liberalii trebuie să facă alianțe cu partidele de dreapta, anunțând că ”înțelegerile politice cu Marcel Ciolacu nu mai există, au declarat pentru Antena3 CNN surse participante la discuție, 

Nicolae Ciucă: O să încep cu subiectul legat de candidatura lui Klaus Iohannis la Senat, în momentul de față subiectul este închis, ați văzut declarația (că nu va candida la Parlament - n.r.), toate cele ce s-au rostogolit în momentul de față sunt închise. Nu am făcut niciodată astfel de demersuri.

A existat o discuție cu Marcel Ciolacu, chiar dacă el neagă. Aşa că să încheiem odată subiectul cu Iohannis. 

PNL îsi va desfășura activitatea în cadrul Guvernului. Înțelegerile politice între mine și Ciolacu nu mai există.

Ne găsim în perioada în care se pregătește preluarea administrațiilor locale, de la președinți CJ, primari muncipii, orașe, comune, consilieri județeni și locali. V-aș ruga să tratăm această activitate cu importanța cuvenită. Practic, tot ce vom face de aici înainte trebuie făcut din ziua în care ne preluăm mandatul. Să se resimtă implicarea în ce înseamnă îndeplinirea celor asumate în campanie și continuarea politicilor de administrație publică locală, așa cum am fost învățați ca fiind singurul model de administrație care a performat în România. Doresc să subliniez o linie de orientare în ce privește consolidarea majorității la nivelul consiliilor locale pe partea dreaptă. Vă rog să aveți în vedere realizarea majorităților de dreapta. Ceea ce urmărim și la Primăria Capitalei, avem deja discuții. Este vorba de responsabilitate.

Dan Motreanu:  Sondajele sunt mincinoase, nu vă speriați, suntem pe locul 2 si putem intra în turul 2 și turul 2 va fi câștigat de Nicolae Ciucă, să facem cunoscute aceste date la nivel județean. 

Am făcut parteneriat pe București cu Nicusor Dan, vom avea o strategie de campanie pentru urbanul mare pt a recupera acest bazin electoral. Ciucă are șanse să intre în turul 2 fără nicio problemă.

Subiecte în articol: PNL Nicolae Ciucă PSD Nicușor Dan
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile