Antena 3 CNN Actualitate ”De acolo, de sus, ne va privi pe toți!” El este Rică, tânărul găsit mort pe străzile din Marea Britanie

”De acolo, de sus, ne va privi pe toți!” El este Rică, tânărul găsit mort pe străzile din Marea Britanie

Ștefan Stelian Moraru a fost găsit mort, pe străzile din Marea Britania, acolo unde muncea de ceva vreme.

de Laura Dinu    |   

Din primele informații se pare că Rică, așa cum era cunoscut de prieteni, a fost înjunghiat în zona inimii.  

Polițiștii spun că au primit un apel luni, în jurul orei 06:00, potrivit căruia un bărbat este rănit în Chandos Avenue, Barnet.  

Ofițerii și paramedicii au intervenit imediat, însă au fost nevoiți să declare decesul la fața locului. 

Ulterior, poliția a dat publicității informații potrivit cărora bărbatul ar fi Ștefan Stelian Moraru, un cetățean român în vârstă de 44 de ani. Rudele apropiate au fost, de asemenea, anunțate.  

Procurorii au deschis o anchetă, însă, până în acest moment, nimeni nu a fost arestat.  

Poliția face apel la toți cei are se aflau în zona Chandos Avenue și Whetstone High Street, în jurul orei 22:30, duminică, și care pot ajuta cu orice detaliu care ar putea duce la descoperirea făptașului.  

 ”Anchetele noastre sugerează că a avut loc o altercație pe Chandos Avenue în jurul acestei ore și căutăm orice martor care să ne poată ajuta”, a spus el.  

”Sunt interesat în special de cei care ar fi avut o cameră de bord atunci când au călătorit pe oricare dintre aceste drumuri la momentul respectiv”, a adăugat el, potrivit BBC.  

Muncea de ceva vreme în Marea Britanie

Ștefan Stelian Moraru s-a născut în municipiul Motru, județul Gorj, însă acesta muncea de ceva vreme în Marea Britanie. 

Vestea i-a cutremurat pe apropiați, iar moartea lui Rică, așa cum era numit de familie, a fost anunțată, cu mare durere, de fratele său, care a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale. 

"El este Rică, fratele meu, mai bine zis a fost până ieri, 20-03-2023, când cineva s-a gândit să îl omoare cu sânge rece. Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată”, a scris fratele lui Rică. 

Colegul de apartament, printre suspecți

Colegul de apartament al bărbatului a fost audiat și le-a mărturisit polițiștilor că fusese alături de Rică la cazinou în noaptea respectivă. Se despărțiseră însă în jurul orei 03:00, când el a plecat spre casă, iar Rică a mai rămas acolo. 

Mai mult decât atât, potrivit bărbatului, Rică tocmai ce câștigase în noaptea aceea suma de 2.000 de lire sterline la jocurile de noroc.

Colegul de apartament a intrat acum în cercul suspecților, în special din cauza faptului că nu a anunțat poliția în momentul în care a observat că Rică nu s-a întors acasă.  

”O pierdere enormă pentru mine”

Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele sociale. 

”De acolo, de sus, ne va privi pe toți! Suntem creștini, dar se cuvine și puțin respect! A mai căzut o stea!!! Fie-i țarâna ușoară!

Nu pot sa cred!!! Dumnezeu să-l aibă în pază!!

Nu pot crede așa ceva! Dumnezeu să îl odihnească în pace! O pierdere enormă pentru mine, am fost prieteni foarte buni!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de apropiați. 

Subiecte în articol: Ștefan Stelian Moraru Rică
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet