Antena 3 CNN Life Travel Stațiunea de schi care s-ar putea deschide în august. A nins vara pentru prima dată în ultimii 20 de ani

Stațiunea de schi care s-ar putea deschide în august. A nins vara pentru prima dată în ultimii 20 de ani

de Robert Kiss    |   

Vremea neobișnuit de rece din Golful Alaska a întrerupt sâmbătă vara de-a lungul Coastei de Vest, aducând zăpadă în munții din California și nord-vestul Pacificului și determinând închiderea unei părți a unei autostrăzi care trece printr-un parc național. În Lake Tahoe a nins pentru prima dată în ultimii 20 de ani în luna august, iar unele stațiuni din jurul lacului au anunțat că iau în calcul să deschidă sezonul de schi mult mai repede, scrie BBC.

Părți ale autostrăzii 89 prin Parcul Național Vulcanic Lassen din California au fost închise după ce aproximativ 10 cm de zăpadă au căzut peste noapte, potrivit Serviciului Național de Meteorologie. Fotografiile postate de agenție și autoritățile locale au arătat o pătură albă la înălțime pe Muntele Rainier din Washington, precum și la sud-est de Parcul Național Yosemite din Sierra Nevada din California.

În zona Lake Tahoe a fost prima zăpadă din august din 2004. Cu doar câteva zile înainte era cald și soare în destinația de vacanță, scrie BBC. În mod normal, sezonul local de schi nu începe decât pe 27 noiembrie, deși unele stațiuni au anunțat că ar putea deschide provizoriu în august, după stratul de zăpadă așternut.

Subiecte în articol: statiune schi schi ninsoare SUA
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile