Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Starea de sănătate a lui Nicu Covaci „nu se îndreaptă deloc spre bine". Mesajul trupei Phoenix

Starea de sănătate a lui Nicu Covaci „nu se îndreaptă deloc spre bine". Mesajul trupei Phoenix

de Andreea Ştefan    |   

Starea de sănătate a lui Nicu Covaci, solistul trupei Phoenix, s-a deteriorat. Colegii de trupă au anunțat miercuri că tratamentul postoperatoriu „nu s-a putut finaliza din cauza complicaţiilor", adăugând că „lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine".

„Spuneam, acum puțină vreme, că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu deîndată ce vom avea vesti bune. Și am tot așteptat. Și așteptat... Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții!

Vom reveni, pe măsură ce situația va suferi modificări. Noi vă mulțumim pentru sutele de mesaje și pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dați forța de a rămâne uniți și, la rândul nostru, foarte aproape de voi! Ne revedem curând!”, au transmis colegii din trupa Pheonix într-o postare făcută pe Facebook.

La vârsta de 76 de ani, Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Județean Timișoara pe 22 martie, unde a fost supus unei operații pe creier efectuate de echipa medicului Horia Pleș.

Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, când liderul trupei Phoenix a început să simtă amorțeli în față. Ulterior, a început să aibă probleme de vedere, moment în care a decis să își facă un RMN. Rezultatele au indicat prezența unei tumori pe creier.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile