Antena 3 CNN Actualitate Ultimele date despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. A fost reevaluat cardiologic | Comunicatul Spitalului Foişor

Ultimele date despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. A fost reevaluat cardiologic | Comunicatul Spitalului Foişor

Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit ultimele date despre starea de sănătate a actorului.

de Ioana Mircea    |   

Reprezentanții Spitalului Foișor din București au anunțat în această după amiază că Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic. Pacientul se prezintă cu stare generală stabilă, este concluzia specialiștilor.

"Vă informăm că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic și se prezintă cu stare generală stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare programului de kinetoterapie”, a anunțat Spitalul Foișor.

Tot astăzi, reprezentanții spitalului din București au transmis că Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic. Pacientul a început să meargă pe distanțe scurte, au mai spus cei de la spital.

Miercuri, Florin Piersic a început kinetoterapia și recuperarea medicală, potrivit Mediafax.

Subiecte în articol: Florin Piersic
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile