Antena 3 CNN Coronavirus Stanley Chera, cunoscut dezvoltator imobiliar și bun prieten al lui Donald Trump, a murit din cauza COVID-19

Stanley Chera, cunoscut dezvoltator imobiliar și bun prieten al lui Donald Trump, a murit din cauza COVID-19

Stanley Chera, un important dezvoltator imobiliar din New York, care a fondat Crown Acquisitions, a murit în urma unor complicații provocate de infecția cu coronavirus. Prietenul președintelui Donald Trump avea în jur de 70 de ani.

Din 2016 până în 2019, Chera a donat un total de 402,800 $ lui Donald Trump pentru President Inc. și Trump Victory, organizații dedicate susținerii președintelui Trump.

Chera l-a prezentat pe Donald Trump la New York City Veteran's Day Parade, în luna noiembrie a anului trecut, numindu-l "dragul meu prieten", potivit CNN.

La rândul său, când Trump s-a referit la Chera, l-a descris ca fiind "unul dintre cei mai mari oameni din domeniul imobiliar din lume". "E un om minunat și a fost cu mine încă de la început".

Potrivit New York Post, Stanley Chera a fost internat în spital, din cauza infecției cu coronavirus, pe 24 martie.

Luna trecută, Trump a vorbit despre un prieten care a intrat în comă și se luptă cu COVID-19. Acum se crede că liderul SUA vorbea chiar despre Chera.

Subiecte în articol: Donald Trump stanley chera
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă