Antena 3 CNN Actualitate Inedit Stan şi Bran au gafat teribil! Poate că, totuși, a fost vorba de ghinion, până la urmă! Ce părere aveți?

Stan şi Bran au gafat teribil! Poate că, totuși, a fost vorba de ghinion, până la urmă! Ce părere aveți?

Toată lumea îi știe drept Stan și Bran și probabil că toții am văzut cel puțin o dată în viață un scurt-metraj cu ei. Sunt cuplul de aur al cinematografiei mondiale, însă puțină lume știe cu ce probleme s-au confruntat în viața personală.    

În anul 1953, perioada lor de glorie cam trecuse și declinul financiar și probeleme amoroase începuseră să-și pună amprenta asupra lui Stan Laurel și a lui Oliver Hardy. Cei doi au avut de-a lungul timpului șapte soții, potrivit The Sun.

În 1953, când începuseră un turneu pentru a-și rotunji finanțele care scăzuseră alarmant de mult, Stan era deja la al cincilea mariaj și a patra nevastă, se căsătorise de două ori cu aceeași femeie, în timp ce Oliver se afla la al treilea mariaj.

După ce ambii au murit, avocatul acestora, Ben Shipman a declarat: „Ce oameni simpatici! Dar, Doamne, prin ce probleme au putut să treacă. În special Stan, dar și Oliver. Și majoritatea problemelor din cauza femeilor.”

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile