Antena 3 CNN Coronavirus A apărut pe piață spray-ul care elimină coronavirusul într-un minut! Armata britanică a dezvoltat produsul-minune

A apărut pe piață spray-ul care elimină coronavirusul într-un minut! Armata britanică a dezvoltat produsul-minune

Un spray dezinfectant care elimină coronavirusul într-un minut, dezvoltat de armata britanică, a devenit accesibil și pentru populație, începând de miercuri. Acesta este destinat suprafețelor și testele arată că elimină SARS-COV-2 în proporție de 99,99%.

de Mia Lungu    |   

50.000 de sticle de dezinfectant Virusend au fost deja trimise către medicii și asistentele din spitalele Regatului Unit. Acesta este deja utilizat la centrele de testare din Medway și Preston, precizează un comunicat al autorităților britanice.

Timpul rapid de acțiune al spray-ului îl face ideal pentru utilizarea pe o varietate de suprafețe în zone de risc, cum ar fi centrele de testare în masă și vaccinare.Virusend este deja disponibil online va fi disponibil la vânzare si în magazinele din UK.

"Un nou spray dezinfectant dezvoltat de armată care poate elimina 99,99% din virusul COVID-19 va fi acum pus la dispoziția publicului și utilizat de personalul militar de pe prima linie pentru a sprijini lupta împotriva virusului." , se arată în comunicatul publicat miercuri de Ministerul Apărării britanic.

Virusend va completa gama existentă de produse de protecție disponibile în prezent în Marea Britanie, care ajută la menținerea siguranței oamenilor, cu sticle disponibile pentru cumpărarea online și din magazine, existând deja discuții pentru a extinde lansarea comercială a produsului.

Dezvoltată de experți în inovare din armata britanică, formula de pulverizare Virusend s-a dovedit a fi extrem de eficientă împotriva SARS-CoV-2, tulpina pandemică a coronavirusului. Testele ample efectuate de Centrul de excelență pentru cercetarea bolilor infecțioase și Școala de Medicină Tropicală din Liverpool au dovedit că Virusend ucide 99,99% din virus în mai puțin de 1 minut.

 

 

Subiecte în articol: spray Virusend dezinfectant
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben