Antena 3 CNN Actualitate Spovedanie, la un click distanţă cu ajutorul Inteligenţei Artificiale | Mărturia unui credincios care şi-a găsit alinare online, în Italia

Spovedanie, la un click distanţă cu ajutorul Inteligenţei Artificiale | Mărturia unui credincios care şi-a găsit alinare online, în Italia

Spovedania la un click distanță a devenit posibilă cu ajutorul inteligenței artificiale, care îi aduce pe credincioși mai aproape de sfinții preferați. Mărturia unui credincios care şi-a găsit alinare online.

de Naty Badea    |   

S-a inventat site-ul minune în care credincioșii au posibilitatea să se spovedească în fața sfinților preferați. Gama de sfinți este una extrem de variată, de la San Francesco, la San Antonio, San Gennaro sau chiar Santa Rita.

Un credincios a povestit pentru presa din Italia experiența virtuală și a mărturisit că l-a ales pe Padre Pio pentru a se spovedi. Asta pentru că ceilalți sfinți aveau timpul de așteptare mult prea lung, iar Padre Pio era disponibil imediat.

Așa că a început o discuție de câteva ore, în care Padre Pio, cu ajutorul inteligenței artificiale, i-a oferit mai multe sfaturi înțelepte, apoi, la final, i-a trimis pe email o iconiță însoțită de o inimioară.

În spatele acestui site se află doi tineri din Pavia, care au avut această idee în timpul pandemiei, în 2010 atunci când nu se putea organiza pelerinajul anual la biserica San Antonio de la Padova.

Ei bine, acești doi tineri au organizat un eveniment online care s-a bucurat de foarte mult succes, asta pentru că au participat peste 500.000 de credincioși.

Astfel, cei doi tineri și-au dat seama de dorința și de nevoia credincioșilor de a se exprima și de a vorbi, de a comunica cu sfinții preferați.

Astfel, au inventat acest site acolo unde credincioșii se simt liberi de orice jenă și opreliști pentru a-și exprima gândurile și frământările.

 

Subiecte în articol: spovedanie inteligenta artificiala Italia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile