Antena 3 CNN Actualitate Speed, youtuberul cu 26 de milioane de fani, a fost alergat prin București de tineri

Speed, youtuberul cu 26 de milioane de fani, a fost alergat prin București de tineri

Speed, celebrul streamer american, a ajuns în România şi a declanşat o întreagă nebunie. Fanii români l-au urmărit pe străzile din Bucureşti şi au alergat după el.

Tânărul de doar 19 ani are 26 milioane de abonați pe YouTube. 

Celebrul vlogger american Darren Watkins Jr, cunoscut online ca IShowSpeed, a venit în România în cadrul unui turneu european. Spre deliciul sutelor de mii de fani, IShowSpeed a susţinut live majoritatea momentelor importante ale călătoriei sale în ţara noastră, incluzând întâlniri cu localnici și vizite la diverse atracții turistice​.

Îmbrăcat în tricoul naționalei României, IShowSpeed şi-a început călătoria, care a fost transmisă printr-un streem de trei ore şi jumătate, pe străzile Capitalei însoțit de 5 bodyguarzi. 

Pentru început, IShowSpeed a mers prin cartierul Ferentari, acolo unde a interacţionat cu cei care l-au recunoscut. A ajuns apoi la Casa Poporului, dar şi în Piața Obor.

Cine este IShowSpeed

Celebrul vlogger american Darren Watkins Jr, cunoscut online ca IShowSpeed, a câștigat notorietate rapid datorită personalității sale energice și a stilului său de streaming unic. IShowSpeed postează diverse tipuri de conținut, inclusiv gameplay-uri, vloguri, provocări și reacții şi are milioane de abonați pe canalul său de Youtube. 

Speed a devenit cunoscut mai ales pentru sesiunile sale de streaming live, unde joacă jocuri video populare precum "Fortnite", "NBA 2K" și "FIFA". Datorită stilul său exploziv și uneori controversat, care implică reacții intense și momente dramatice în timpul jocurilor, Darren a devenit  viral pe mai multe platforme sociale.

De-a lungul carierei sale, Speed a fost implicat în câteva controverse din cauza comportamentului său în timpul streamurilor. Unele dintre aceste controverse au dus la suspendări temporare ale conturilor sale pe diferite platforme. Cu toate acestea, popularitatea lui a continuat să crească, atrăgând o comunitate loială de fani care îi apreciază stilul unic și autenticitatea.

Influența sa se extinde dincolo de gaming, având un impact considerabil asupra culturii tineretului și comunității online, care utilizează acum platformele de social media pentru a-și construi cariere.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă