Antena 3 CNN Life Timp liber Spectacolul "Manon Lescaut" de Puccini, în premieră în România. O poveste despre pasiune și lupta pentru fericire

Spectacolul "Manon Lescaut" de Puccini, în premieră în România. O poveste despre pasiune și lupta pentru fericire

de Ioana Coman    |   

Opera Națională București deschide noua stagiune în acest weekend cu un eveniment grandios. Spectacolul "Manon Lescaut" de Puccini va fi într-o montare specială în premieră în România. Zeci de artişti au repetat pentru ca totul să fie perfect. Astăzi incepe şi Promenada Operei. Sub egida Puccini per sempre, publicul va avea parte de 10 ore de muzică, activități artistice și relaxare în aer liber. Intrarea e gratuită. 

Opera "Manon Lescaut" de Giacomo Puccini înfățișează destinul unei femei captivă într-un conflict interior între căutarea iubirii pure și setea de bogăție. Povestea promite să ţină publicul cu sufletul la gură până la sfârşit.

Iulia Isaev – soprană: Am avut o perioadă de repetiții intense, iar premiera va fi sâmbătă, 28 septembrie, la orele 18:00.  Sper să le placă premiera pe care le-am pregătit-o și așteptăm cu brațele deschise să ne fie alături.

Daniel Magdal - tenor: Un spectacol fantastic, frumos, dramatic, greu pentru noi, dar care ne umple de bucurie și de satisfacție. Vă așteptăm cu drag, cu iubire, cu bucurie și cu recunoștință ca întotdeauna să fiți alături de noi sâmbătă și duminică la premierele cele două ale operei Manon Lescaut de Giacomo Puccini.

Massimo Pizzi Gasparon Contarini - regizor: Avem cel puţin 120 de oameni pe scenă. Avem 20 de actori, 20 de dansatori, avem cel puţin 50 de persoane în cor şi solişti. Este o producţie mare. Facem schimbări fără să tragem cortina, deci publicul va vedea. Sper să vină cât mai mulţi oameni pentru că este un spectacol pentru toată lumea, nu este plictisitor, este foarte intrigantă acţiunea.

Astăzi, de la ora 12, pe promenada Operei au avut loc o serie de spectacole. De asemenea, organizatorii au pregătit activităţi diverse atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Începând cu ora 19:00, pe scenă se va desfășura Gala Extraordinară Promenada Operei – Puccini per sempre, un spectacol din seria evenimentelor care marchează Anul Puccini în România. Spectacolul în aer liber a devenit deja o tradiţie care Opera Națională București a ajuns la a XIV-a ediție.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile