Antena 3 CNN Actualitate Spectacolele „Simfonia Campionilor” din 17 și 18 august vor fi acompaniate de show-uri inedite cu 150 de drone, în Bucureşti

Spectacolele „Simfonia Campionilor” din 17 și 18 august vor fi acompaniate de show-uri inedite cu 150 de drone, în Bucureşti

de Claudia Popovici    |   

Bucureștenii şi turiştii își vor da întâlnire în centrul Capitalei pentru un nou eveniment inedit. Simfonia Campionilor, un show multimedia impresionant, va celebra 100 de ani de când România a câștigat prima medalie olimpică, pe 17 și 18 august.

De la ora 21:00 la Fântânile din Piața Unirii va avea loc un spectacol unic jocuri de apă, muzică și lumini, în timpul cărora 150 de drone vor desena în aer disciplinele olimpice care au adus României de-a lungul anilor, medaliile și recunoaștere internațională.

Accesul vizitatorilor este gratuit, iar în timpul spectacolelor, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței în zona fântânilor.

În tot acest timp, sportivii români au lăsat o amprentă de neșters pe scena olimpică, acumulând un impresionant total de 309 medalii, dintre care 90 de aur, 97 de argint și 122 de bronz.

„Aceste realizări nu numai că ne fac mândri, ci servesc și drept sursă de inspirație pentru celebrarea succeselor noastre. Mai mult, în perioada 26 - 27 iulie 2024respectiv 17 - 18 august 2024, spectacolele vor fi completate de un moment inedit cu drone, care vor desena pe cer sporturile olimpice care au făcut ca românii noștri să intre în istorie, simbolizând astfel forța, pasiunea și determinarea care ne-au ghidat campionii spre cele mai înalte culmi ale gloriei", transmit organizatorii evenimentului. 

Programul Simfonia Apei

Simfonia Apei este un spectacol ce se desfășoară între lunile mai și septembrie 2024, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică seară, accesul în zona Fântânilor Urbane realizându-se după următorul program:

  • În luna august 2024: între orele 20:30 – 22:30 | show-ul începe la ora 21:00

  • În luna septembrie 2024: între orele 19:30 – 21:30 | show-ul începe la ora 20:00

În zilele în care au loc spectacole, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

Subiecte în articol: festival București Simfonia Apelor
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile