Antena 3 CNN Actualitate Soțul Deliei, a doua victimă a „Șacalului”, a mers la poliție, dar nu a fost băgat în seamă. Apoi a fost sunat de prietenii ucigașului

Soțul Deliei, a doua victimă a „Șacalului”, a mers la poliție, dar nu a fost băgat în seamă. Apoi a fost sunat de prietenii ucigașului

de Ana Ciuvică    |    Delia Bulgaru    |   

Apar informaţii noi despre criminalul de pe litoral. Bărbatul acuzat că le-a ucis pe cele două tinere a fost implicat pe 3 septembrie într-un accident în timp ce era urmărit de poliţie, iar la câteva ore distanţă a fost sesizată dispariţia celei de a doua victime. Antena 3 CNN a obţinut imaginile în exclusivitate cu urmărirea. Apar şi noi mărturii şocante din trecutul Şacalului. Mama fetei care a fost violată de individ a povestit cum fiica ei, care pe atunci avea 15 ani, a fost luată pe bicicletă de bărbat şi abuzată într-o casă părăsită. Abuzul însă nu s-a terminat acolo, pentru că agresorul şi-a chemat un prieten care a luat-o pe fată, a violat-o şi a abandonat-o pe câmp. Soţul primei femei care ar fi fost ucisă Şacalul ar fi reclamat dispariţia ei, iar iniţial poliţiştii l-au ignorat.

Principalul suspect în cazul celor 2 crime de pe litoral, Neculai Mitrea, a fost implicat pe 3 septembrie la ora 2.45 într-un accident, în timp ce era urmărit de poliţie. Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă arată că autospeciala era pe urmele lui cu 10 minute înainte să se producă accidentul.

Trecutul lui infracţional este unul bogat. La 17 ani a comis prima faptă, o agresiune sexuală asupra unui minor. A primit o pedeapsă uşoară şi, un an mai târziu, a fost acuzat din nou, de această dată după ce a violat o fată de doar 15 ani. Mama fetei a vorbit pentru prima oară despre acele momente.

„A violat-o pe fata mea cea mare. Avea 15 ani. Au luat-o de pe stradă, băiatul ăsta a luat-o de pe stradă cu bicicleta, şi a dus-o la o casă părăsită. Acolo şi-a bătut joc de ea”, a declarat mama fetei violate.

„Şacalul" a primit o condamnare în acest caz, dar a fost eliberat. Liber fiind, a ajuns, spun procurorii, în data de 2 iulie să o omoare pe Delia. Trupul ei a fost descoperit de abia în data de 15 iulie, două săptămâni mai târziu. Soțul ei susține că a semnalat dispariția tinerei, însă nu a fost băgat în seamă de polițiști. Mai mult, povestește că a fost chiar contactat de partenerii asasinului care încercau să vândă mașina Deliei.

„Am mers la poliție și nici nu m-au băgat în seamă. Mi-au zis să aștept că se interesează ei pe unde este și ce face. Deja tot satul știa unde este și ce face. Dacă am văzut că nu mă bagă în seamă, m-am dus la Tulcea că la Greci nu m-au băgat în seamă și m-am dus și am dat-o dispărută pe 12 și la trei zile au găsit-o decedată în apartament. Pe 15 au găsit-o ei, dar pe mine m-au anunțat pe 19. (...) Și pe data de 10 m-au sunat niște indivizi că au mașina mea și că vor contract de vânzare-cumpărare”, a spus soțul primei victime.

Denisa, în schimb, omorâtă și aruncată pe câmp, a fost condusă pe ultimul drum. Mama tinerei de 28 ani din Timiș a leșinat când și-a văzut în sicriu fiica ucisă de criminalul în serie de pe litoral.

Procurorii susţin că şacalul a omorât cu sânge rece 2 fete în decurs de 2 luni de zile. Cu toate acestea, în mediul online el se prezenta ca o persoană pioasă şi transmitea adresa mesaje de compasiune. Bărbatul s-a filmat chiar în biserică, unde cânta alături de cor.

„Părea un băiat ciudat, vă spun sincer. Părea un băiat foarte ciudat, avea o privire ciudată, deci se uita la toată lumea și a mai spus cineva în biserică aceeași chestie, fixa privirea și avea o privire foarte ciudată”, a spus o femeie de la biserică.

Şacalul a fost arestat preventiv pentru omor calificat, în dosar sunt cercetaţi şi concubina acestuia dar şi fiul ei, un copil de 15 ani care i-ar fi ajutat să ascundă urmele crimelor. Băiatul se află acum într-un centru social al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi colaborează cu poliţiştii în acest caz.

Subiecte în articol: Șacalul dublă crimă litoral
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile