Antena 3 CNN Show Tabloid Soția lui Mihai Mitoșeru, dusă de urgență la spital

Soția lui Mihai Mitoșeru, dusă de urgență la spital

Soția lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital, după ce a făcut toxiinfecție alimentară. Din cauza durerilor puternice, Noemi a ajuns pe mâna medicilor.

Soția lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital, unde a avut nevoie de perfuzii. Acesta a făcut anunțul pe contul de socializare, pentru a atrage un semnal de alarmă. „Aveți mare grija ce si unde mâncați, sotia a facut o toxiinfecție alimentară şi acum trebuie să stea pe perfuzii! Nu a dormit toată noaptea, a avut niște dureri groaznice, nu stim cât mai stăm în spital, dar de astăzi suntem fff atenți! Sănătate la toată lumea!”, a scris Mihai Mitoşeru pe pagina lui de Facebook.

Mitoșeru a explicat în direct la tv, ce a pățit soția lui. „Teoretic eu acum trebuia să stau acasă să repet că începem UniPlay Show. Azi noapte, de fapt pe la ora 11 soţia a început să aibă nişte dureri foarte nasoale în jurul abdomenului. Am zis că trece, dar au ajuns să fie insuportabile, nu a putut să doarmă. Problema e că noi mâncăm pe unde apucăm, fără să ne uităm ce mâncăm, în momentul ăsta i s-au făcut foarte multe investigaţii. Nu are voie să mănânce şi să bea şi este perfuzii. Îi bagă şi calmante”, a spus Mihai Mitoşeru pentru Antena Stars.

Subiecte în articol: Mihai Mitoseru sotie spital urgenta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă