Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, despre cartea lui Ciucă: „Un punct în campania electorală”

Sorin Grindeanu, despre cartea lui Ciucă: „Un punct în campania electorală”

de Roxana Mihăiescu    |   

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a vorbit în direct la Antena 3 CNN, despre lansarea cărţii liderului PNL, Nicolae Ciucă. Potrivit acestuia, „este un eveniment gândit şi pregătit din timp de către echipa de campanie” a candidatului la prezidențiale.

„Ştiţi care e chestiunea? Este clar un eveniment de campanie, gândit de echipa de campanie, s-a umplut ţara în ultimele două luni de panouri cu promovarea acestei cărţi. Eu cred că totul a fost gândit din timp, nu mă gândesc că e altceva decât un punct în campania electorală a domnului Nicolae Ciucă. Nu cred că e vorba de cu totul altceva”, afirmat Sorin Grindeanu, în direct la Antena 3 CNN.

Sorin Grindeanu a precizat că nu a citit cartea lui Ciucă și, întrebat dacă are de gând să o facă în viitorul apropiat, el a răspuns: ”Mă mai gândesc, dar, de curiozitate, poate”.

Totodată, ministrul Transporturilor a mai subliniat faptul că Nicolae Ciucă „nu a mai scris cărţi înainte, nu e scriitor de cărţi”.

Cartea ”În slujba ţării”, scrisă de liderul PNL Nicolae Ciucă, este disponibilă online, unde poate fi citită, dar poate fi şi descărcată în format pdf şi epub.

Volumul prezintă povestea vieţii lui Nicolae Ciucă.

Val de mesaje pe pagina de Facebook a lui Ciucă, după videoclipul de promovare a cărţii sale

După apariţia videoclipului de promovare a cărţii liderului PNL, zeci de internauți au reacționat la postarea respectivă.

„Felicitări şi mult succes”, „Sunt mândru că am avut onoarea să lupt alături de dumneavoastră”, „Confirm tot ce declară domnul general”, sunt câteva dintre reacţiile celor care comentează la videoclipul de promovare a cărţii lui Ciucă, postat tot joi pe pagina de Facebook a acestuia.

„Confirm tot ce declară domnul general! În acea misiune, eu am fost persoana însărcinată cu întocmirea „Jurnalului acţiunilor militare”, iar în acea noapte eram de serviciu în centrul de operaţii, având sarcina de a monitoriza forţele ce acţionau în afara bazei”, scrie un român.

„Am onoarea să vă salut, domnule General! Am participat în acea noapte la ”Lupta din Nassiriya”, fiind mecanic conductor TAB”, scrie un alt român.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile