Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu a anunţat când îşi va depune Marcel Ciolacu candidatura la prezidenţiale

Sorin Grindeanu a anunţat când îşi va depune Marcel Ciolacu candidatura la prezidenţiale

de Mihai Paul    |   

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat faptul că semnăturile strânse pentru candidatura lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale sunt centralizate de către partid şi joi va fi depusă această candidatură, conform Agerpres.

Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă au fost strânse semnăturile necesare pentru depunerea candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale. Acesta a spus că încă se mai strâng semnături dar PSD nu face concurs cu alte partide cu privire la numărul acestora.

"Noi ne dorim, aşa cum ştiţi deja, probabil că joi vom depune candidatura, în funcţie de programul prim-ministrului. Încă se strâng semnături. Nu facem concurs. Concursul e legat de vot. Noi o să mergem cu atâtea câte vor fi strânse până atunci, corect, transparent. Aţi văzut în toată ţara că la corturile noastre sunt oameni care strâng în mod real semnături şi s-au strâns. Acestea sunt centralizate, suntem în acele zile în care se centralizează toate aceste semnături", a spus acesta la sediul central al PSD.

Calendarul depunerii canidaturilor a debutat cu George Simion care a depus-o astăzi în timp ce Elena Lasconi va face acest lucru pe 1 octombrie. Marcel Ciolacu îşi va depune candidatura joi iar pe 25 octombrie va începe campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Subiecte în articol: PSD grindeanu ciolacu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile