Antena 3 CNN Life Cum să treci proba costumului de baie. Metoda care te ajută să ajungi cât mai repede la o siluetă de invidiat

Cum să treci proba costumului de baie. Metoda care te ajută să ajungi cât mai repede la o siluetă de invidiat

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Una dintre cele mai populare tehnici moderne este lipoliza, un tratament inovator care ajută la reducerea depozitelor de grăsime, fără intervenții chirurgicale.

Această procedură revoluționară promite să transforme corpul și să redea încrederea de sine, oferind soluția ideală pentru o siluetă armonioasă într-un timp foarte scurt.

"Procedura este una rapidă, tratamentul durează între 30 şi 60 de minute, în funcție de zona tratată, şi nu necesita timp de recuperare.", a spus medicul Anna Douglas.

Lipoliza injectabilă este non-invazivă și nu necesită tăieturi sau incizii majore, spre deosebire de liposucție, care este o intervenție chirurgicală completă. Timpul de recuperare este mult mai scurt, permițând pacienților să revină rapid la activitățile normale.

De asemenea, lipoliza injectabilă nu necesită anestezie generală, eliminând riscurile asociate acesteia.
 
Substanțele injectate acționează asupra membranei celulelor grase, determinând descompunerea și eliminarea acestora prin procese metabolice naturale.

După injectare, celulele grase se sparg și conținutul lor este preluat de sistemul limfatic și eliminat treptat din organism.
 
Elastina și colagenul sunt esențiale pentru sănătatea și aspectul pielii, conferindu-i rezistență și elasticitate.

În contextul lipolizei injectabile, aceste proteine contribuie la menținerea tonusului și fermității pielii după reducerea grăsimii, optimizând rezultatele estetice ale procedurii.
 
Adoptarea unei diete echilibrate și a unui stil de viață activ poate avea beneficii semnificative și asupra stării tale de sănătate.
 

Subiecte în articol: Numai de bine celulita piele lipoliza
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile