Antena 3 CNN Actualitate Ultimele imagini cu fotomodelul mort în Turcia. Se clatină pe picioare și se vede că nu se simte bine

Ultimele imagini cu fotomodelul mort în Turcia. Se clatină pe picioare și se vede că nu se simte bine

Apar date cu totul noi în ancheta fotomodelului care a fost găsit mort în Turcia. Soțul acesteia a primit imagini care o arată pe tânără în ultimele momente de viață, când revenea la hotelul în care și-a găsit sfârșitul. Autoritățile din Turcia lucrează acum la caz si, cel mai probabil, vor avea răspunsuri abia în câteva luni.

de Georgiana Botez    |   

Filmarea este făcută cu o noapte înainte să se întâmple tragedia. Pe imagini se poate vedea cum Sofia trece prin fața hotelului în care era cazată alături de alte fotomodele. Se observă că nu se simte foarte bine și merge foarte clătinat. Aceea a fost și ziua în care colegele ei au văzut-o pentru ultima dată. 

Moartea sa este învăluită în mister, în special pentru soțul ei, fotomodelul Istvan Sarkozy. 

Tânărul vorbise cu Sofia cu două zile înainte de tragedie. Aceasta ar fi spus că dorește să își schimbe agenția din Istanbul dar va mai rămâne câteva zile acolo. Ulterior tânăra nu a mai răspuns la telefon. Văzând că nu are nicio veste de la soția lui, Istvan a mers la poliție în Oradea acolo unde i-a anunțat dispariția. 

Câteva ore mai târziu, colegele fetei l-au anunțat pe Sarkozy despre nenorocirea care se întâmplase. Bărbatul nu a stat pe gânduri și a plecat imediat la Istanbul de unde s-a întors în urmă cu câteva zile. Acesta susține că Sofia nu ar fi fost în stare să își pună capăt zilelor, nici să se drogheze sau să consume alcool. De aceea crede că nu a fost vorba despre o sinucidere. 

Din mărturiile culese de la colegele tinerei, a reieșit că este o practică populară printre modele să fie duse la petreceri private, cu oameni bogați, unde sunt drogate. 

Tânărul orădean vrea acum să tragă un semnal de alarmă deoarece anual mai multe modele ajung să fie omorâte în Turcia, de cele mai multe ori căzând de la etaj în mod accidental. 

Ancheta poliției este în acest moment în desfășurare, în timp ce Istvan Sarkozy vrea să angajeze un avocat pentru a-l ajuta să afle cum a murit, de fapt, soția lui. 

Tânăra va fi înmormântată de familie acasă, în Rusia. 

Subiecte în articol: Sofia Olifirenko Istvan Sarkozy
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile