Antena 3 CNN Actualitate VIDEO. Șoferul unui Logan și-a acoperit numărul de înmatriculare cu o pungă și a oprit la benzinărie. E incredibil ce a urmat - polițiștii tocmai au dat alerta!

VIDEO. Șoferul unui Logan și-a acoperit numărul de înmatriculare cu o pungă și a oprit la benzinărie. E incredibil ce a urmat - polițiștii tocmai au dat alerta!

Polițiștii din Iași sunt în alertă.

Oamenii legi cer ajutorul populației după ce un tânăr care conducea o Dacia Logan a alimentat într-o benzinărie și a plecat fără să plătească. Cu siguranță tânărul nu a uitat să achite combustibilul, pentru că el și-a pregătit atent lovitura: a acoperit plăcuța cu numărul de înmatriculare cu o pungă, pentru a nu putea fi identificat pe baza acestora.

"Vă cerem din nou sprijin pentru identificarea unei persoane!

Un tânăr a fost surprins de camerele de supraveghere a unui peco din Podu Iloaiei în timp ce îşi alimenta maşina, după care a pleacat fără să plătească.
Imaginile arată cum autoturismul opreşte la una din pompe, șoferul alimentează, după care îşi vede de drum.

Maşina avea plăcuţele de înmatriculare acoperite cu o pungă. Cine recunoaște șoferul, rugam sa ne dați mesaj în privat", este anunțul postat de oamenii legii pe pagina de Facebook "Atenție Poliția Iași".

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile