Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer vitezoman a rămas fără permis pentru 300 de zile, în Dâmbovița. Amenda usturătoare aplicată de polițiști

Un șofer vitezoman a rămas fără permis pentru 300 de zile, în Dâmbovița. Amenda usturătoare aplicată de polițiști

Un șofer s-a ales cu permisul suspendat pentru 300 de zile și cu o amendă usturătoare, după ce a fost prins în timp ce gonea pe o șosea aflată într-o localitate din Dâmbovița.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Șoferul din Dâmbovița a fost prins de polițiști circulând cu 139 de km/h, pe raza unei localități unde avea voie să meargă cu 50 de km/h. 

"La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pentru prevenirea încălcării regulilor de circulație, precum și pentru sancționarea cu fermitate a șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză ori se urcă la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 139 de km/h", au transmis polițiștii.

Acesta nu a vrut să oprească la semnalul agenților, astfel că polițiștii au pornit pe urmele lui. 

În timp ce fugea de polițiști, șoferul a încălcat mai multe reguli de circulație.

"Conducătorul auto, un bărbat de 67 de ani, nu a oprit la semnalul polițiștilor, și-a continuat deplasarea, fiind urmărit până în zona Complexului de Natație Târgoviște.

Șoferul, până în momentul în care a fost oprit, ar fi acroșat un autoturism, ar fi avut un comportament agresiv în trafic, ar fi efectuat trei depășiri neregulamentare și ar fi circulat pe sensul opus de mers", se mai arată în comunicatul Poliției.

În final, acesta a fost oprit de polițiști, rămânând fără permis pentru o perioadă de 300 de zile. 

Acesta a fost sancționat și cu amendă în valoare de 6.685 de lei, cercetările în acest caz fiind continuate de polițiști.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile