Antena 3 CNN Externe Un șofer român de TIR a murit pe o autostradă din Belgia, după ce o persoană a aruncat un capac de canalizare de pe un pod. Acuzaţii şocante, după accident

Un șofer român de TIR a murit pe o autostradă din Belgia, după ce o persoană a aruncat un capac de canalizare de pe un pod. Acuzaţii şocante, după accident

Au fost clipe de coşmar pe o autostradă din Belgia. Un bărbat din Maramureş a murit, iar o femeie a ajuns în stare gravă la spital.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Totul s-a întâmplat în urma unui accident cumplit în care cei doi au fost implicaţi. Ambii erau șoferi de TIR şi lucrau pentru o firmă spaniolă de transport.

Reprezentanţii companiei aduc acuzaţii şocante. Aceştia au transmis, printr-un comunicat, că incidentul mortal a fost provocat de aruncarea unui capac de pe un pod chiar în timp ce şoferul trecea pe autostradă.

"Castillo Trans își exprimă încă odată durerea imensă cauzată de pierderea colegului nostru Gheorghe Tibil. La această durere se adaugă un sentiment de neajutorare și de furie atunci când am aflat de la autorități că moartea lui a fost cauzată de aruncarea unui capac de canalizare de pe un pod în timp ce trecea pe autostrada din Belgia. 

Acțiunea nebunească a luat viața unui om bun, a unui mare profesionist și a lăsat o întreagă familie distrusă.

În Belgia, parchetul investighează evenimentele și procurorii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor.

Compania noastră a pus deja la dispoziția organelor de anchetă toate mijloacele pentru a se putea stabili exact cauzele acestei tragedii. Ulterior noi ne vom asigura ca familia să dispună de instrumentele necesare pentru ca vinovații să răspundă pentru acest tragic eveniment", a transmis Castillo Trans.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor şi urmează să stabilească dacă acuzaţiile firmei sunt adevărate. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion