Antena 3 CNN Actualitate Șofer de Bolt din Cluj-Napoca, lovit în cap cu o sticlă de trei minori beți care au fugit. Bărbatul e în stop cardiac, ventilat mecanic

Șofer de Bolt din Cluj-Napoca, lovit în cap cu o sticlă de trei minori beți care au fugit. Bărbatul e în stop cardiac, ventilat mecanic

de Cosmin Criste    |   

Un șofer de Bolt a fost lovit, vineri seara, cu o sticlă de bere în cap de trei minori beți care au fugit apoi de la locul faptei, din zona Pieței Engels din Cluj-Napoca.

Din primele informații, tinerii erau clienți Bolt, iar la un moment dat unul dintre ei l-a lovit în cap pe șofer cu sticla, după care toți au fugit, părăsind mașina.

Șoferul a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD și a ajuns în stare gravă la spital. 

Şoferul s-a ales cu un traumatism cranian și este în stop cardiac, intubat

„Un echipaj SMURD a fost solicitat vineri seara în jurul orei 23:20 în piața Engels din municipiul Cluj-Napoca, pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat.

La fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta un traumatism cranian și era în stop cardio-respirator. 

Echipajul a început manevrele de resuscitare, fiind sprijinit apoi de un al doilea echipaj SMURD de tip terapie intensivă mobilă. 

Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat apoi la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Unul dintre agresorii minori a fost prins în cursul nopții

Poliția a început o acțiune de identificare a agresorilor.

Patru minori cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani au comandat un Bolt în fața unui local, vineri seara în jurul orei 23:20 de minute. 

Pentru că erau în stare de ebriate, șoferul a refuzat să îi ducă la locul cerut, iar aceștia l-au lovit cu o sticlă în cap. Din cauza unor probleme cardiace, bărbatul a intrat în stop cardiorespirator, iar la fața locului a ajuns ambulanţa.

„La data de 23 august a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe strada Ion Agârbiceanu, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane necunoscute și un conducător auto de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care efectua transport de persoane în regim de taxi, acesta aflându-se staționat pe strada Ion Agârbiceanu.

În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei.

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat Socaciu Patricia, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

În prezent, şoferul este internat la urgenţe, este intubat și ventilat mecanic, dar este stabil.

„Un echipaj SMURD a fost solicitat vineri seara în jurul orei 23:20 în piața Engels din municipiul Cluj-Napoca pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat. 

La fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta un traumatism cranian și era în stop cardio-respirator. 

Echipajul a început manevrele de resuscitare, fiind sprijinit apoi de un al doilea echipaj SMURD de tip terapie intensivă mobilă. 

Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat apoi la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Andrei Biriș – ISU Cluj.

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile