Antena 3 CNN Actualitate SMURD, chemat la Palatul Cotroceni. Unei persoane i s-a făcut rău la primirea organizată de Iohannis sportivilor olimpici

SMURD, chemat la Palatul Cotroceni. Unei persoane i s-a făcut rău la primirea organizată de Iohannis sportivilor olimpici

de Vasile Marcu    |   

O echipă SMURD a fost chemată la Palatul Cotroceni, în timpul ceremoniei de primire, de către președintele României, a sportivilor care participă la Jocurile Olimpice de la Paris.

"I s-a făcut rău uneia dintre membrele echipei României. Posibil, din cauza căldurii, posibil din cauza emoțiilor. A fost scoasă afară, i s-a adus apă.

Între timp, a ajuns și echipa medicală, iar ultimele informații este că persoana în cauză și-a revenit", a relatat Vasile Marcu, corespondent Antena 3 CNN.

Iohannis, către sportivii români care participă la Jocurile Olimpice de Vară: Aveți în mine un susținător

Președintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri seară, la Palatul Cotroceni, pe sportivii din delegația României ce participă la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris.

"Calificarea la Jocurile Olimpice înseamnă deja o reușită pentru fiecare dintre dumneavoastră și sunt sigur că, în cadrul competițiilor, veți da totul pentru a face performanță. Știm cu toții că drumul parcurs până aici nu a fost ușor. Fiecare dintre dumneavoastră a făcut sacrificii, a renunțat la multe și a muncit considerabil pentru a-și pune în valoare talentul. Adevărata luptă a unui sportiv este aceea cu propriile limite, iar dumneavoastră vă autodepășiți constant (...)

În vremurile pe care le trăim, cu schimbări și provocări complexe, sportul reușește să fie ancoră pentru valorile fundamentale ale societății în care trăim, și anume demnitate, respect, loialitate, disciplină și fair-play. Sportul sparge bariere, unește culturi, promovează cooperarea și solidaritatea între națiuni, pacea și toleranța, atunci când singurele lucruri care contează cu adevărat sunt talentul, seriozitatea și munca. Sportul oferă satisfacții și beneficii imense, și m-aș bucura ca tot mai mulți români de toate vârstele, dar în special generațiile tinere, să găsească inspirație în modelele pe care sportivii noștri le promovează (...)

 La un secol distanță de la prima participare a României la Jocurile Olimpice și de la momentul în care a intrat în palmaresul olimpic prima medalie, veți merge în același loc ca atunci și sunt sigur că veți scrie o nouă pagină importantă în istoria sportului românesc. Aveți în mine un susținător și sunt convins că întreaga țară vă este alături și așteaptă ca imnul României să răsune de multe ori la Paris și să se bucure de rezultatele bune pe care le veți avea. Veți fi încă o dată ambasadorii țării noastre și mă bucură faptul că sunteți în număr atât de mare cei care veți purta cu onoare și mândrie drapelul României. Vă felicit și vă mulțumesc în numele statului român pentru tot ce ați realizat până acum și vă doresc mult, mult succes de acum încolo la Paris, la Olimpiadă!", a spus președintele Iohannis.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion