Antena 3 CNN Economic Conținut plătit SlotV, aplicația mobilă

SlotV, aplicația mobilă

Cazinourile online oferă o gamă mult mai variată de sloturi față de cazinourile stradale.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

De asemenea, la cazinourile online poți juca și jocuri de cazino cu dealeri live. Chiar dacă joci din confortul casei tale de pe aplicația pentru mobil, te poți simți ca într-un cazino real cu mesele de joc cu dealeri. Poți chiar să și comunici cu aceștia prin intermediul chat-ului la unele cazinouri online.

Trebuie să știi că nu toate cazinourile oferă o aplicație pentru mobil ca alternativă la varianta platformei pentru browser.

Este important să alegi un cazino online care oferă o aplicație pentru mobil deoarece ai mai multă flexibilitate și ai acces mai ușor la platformă.

Este adevărat că poți accesa platforma de cazino din browserul telefonului, dar o aplicație mobilă oferă o experiență mult mai plăcută decât varianta pentru browser a platformei.

Oferta de Bun venit

SlotV este unul dintre cele mai apreciate cazinouri online din România. Deși este un operator apărut relativ recent pe piața din România, serviciile oferite de SlotV se ridică la standarde înalte.

Oferta de cazino de la SlotV cuprinde peste 2000 de sloturi și zeci de mese de jocuri de cazino live. De asemenea, SlotV se remarcă și prin bonusul de bun venit care este unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit de pe piața cazinourilor online din România. Jucătorii care aleg să joace la SlotV sunt recompensați cu un bonus de până la 2500 RON și 500 de rotiri gratuite la unele dintre cele mai populare sloturi. Poți să îți creezi un cont atât din varianta platformei pentru browser, cât și din aplicația mobilă direct.

SlotV a dezvoltat o aplicație dedicată pentru dispozitivele mobile care rulează pe Android. Pentru a descărca aplicația pe telefonul mobil sau pe tabletă, ai de ales între 2 variante. Poți accesa platforma online SlotV de pe browserul din laptop sau PC, iar apoi să mergi în partea de jos a paginii. Aici vei găsi un cod QR pe care îl poți scana cu ajutorul camerei telefonului sau a tabletei. Odată ce ai scanat codul QR îți va apărea un link care te va redirecționa către Magazin Play și va începe descărcarea aplicației. Cealaltă variantă prin care poți descărca aplicația pentru mobil SlotV este să accesezi platforma online direct din browserul dispozitivului și să apeși pe butonul Android care este situat în partea de jos a paginii.

Aplicația SlotV

După ce ai descărcat aplicația pariuri SlotV pe dispozitivul tău mobil, va trebui să o deschizi și să apeși pe butonul de înregistrare. După ce ai apăsat butonul de înregistrare se va deschide o căsuță cu formularul de înregistrare unde va trebui să îți completezi informațiile tale exact așa cum apar în cartea de identitate. Ți se vor cere date precum nume, prenume, data nașterii, CNP și adresa de mail. De asemenea, tot aici va trebui să îți alegi un username și să îți setezi o parolă pe care să o știi doar tu. Odată ce ai finalizat completarea formularului de înregistrare, vei primi un mail pe adresa de email pe care ai furnizat-o care va conține un link de activare al contului și pe care va trebui să îl accesezi. Acum nu îți mai rămâne decât să faci o primă depunere și să îți verifici identitatea în maxim 15 zile de la deschiderea contului. Verificarea contului se realizează prin încărcarea documentelor de identitate în secțiunea de verificare a contului. Odată ce documentele tale au fost validate de către SlotV, vei primi din start 100 de rotiri gratuite la slotul Burning Hot.

Rotiri

Dacă vrei să te bucuri de bonusul de până la 2500 RON și cele 400 de rotiri gratuite, trebuie să efectuezi o primă depunere. La prima depunere de la SlotV vei primi un bonus de 100% în limita a 1000 RON și 200 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown. La a doua depunere bonusul constă în 75% până la 500 RON și 100 de rotiri gratuite la 20 Burning Hot. La cea de-a treia depunere vei primi un bonus de 75% până la 1000 RON și încă 100 de rotiri gratuite la 5 Dazzling Hot. Banii din bonus nu pot fi retrași imediat, ci doar după îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog