Antena 3 CNN Actualitate Social Situație șocantă în Neamț. Un bătrân de 80 de ani a fost bătut cu bestialitate de un vecin. Motivul e incredibil

Situație șocantă în Neamț. Un bătrân de 80 de ani a fost bătut cu bestialitate de un vecin. Motivul e incredibil

Un bătrân de 80 de ani a fost călcat în picioare, la propriu, de un vecin care a intrat peste el în casă. Agresorul i-a cerut bani împrumut iar bătrânul a explicat că nu are de unde să-i dea, astfel că vecinul a început să-l lovească cu bestialitate. După ce s-a prăbușit la pământ, agresorul a fugit cu telefonul mobil al victimei. 

Bătrânul din comuna Cândești a fost bătut până aproape de inconștiență de un consătean, în seara de 16 iunie 2019. Bărbatul s-a trezit în casă cu vecinul său, în vârstă de 30 de ani, care mai întâi i-ar fi cerut bani cu împrumut. Fiindcă bătrânul a refuzat, tânărul l-a luat la bătaie și l-a lovit în cap, până l-a doborât, apoi i-a furat telefonul și a fugit. Bătrânul bătut a fost preluat de ambulanță, în stare gravă și adus la spital, arată zch.ro. 

„Pacientul prezenta mai multe contuzii, în special în zona capului, era incoerent. A fost transportat cu echipaj cu asistent medical la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, de unde, în jurul orei 23.30, a fost transferat la Clinica de neurochirurgie din Iași”, a declarat Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Neamț. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile