Antena 3 CNN Actualitate Situaţie disperată în Comarnic: Casele dintr-un cartier se prăbuşesc, din cauza lucrărilor la centura ocolitoare a orașului

Situaţie disperată în Comarnic: Casele dintr-un cartier se prăbuşesc, din cauza lucrărilor la centura ocolitoare a orașului

de Bianca Chirilă    |   

Situație disperată pentru mai multe familii din Comarnic. Oamenii riscă să rămână fără un acoperiș deasupra capului, din cauza lucrărilor la centura orașului. În urma săpăturilor, pereții caselor au început să se surpe. 

În cartierul Podul lui Neag, din orașul Comarnic, se efectuează lucrări la centura ocolitoare a orașului. Echipa Antena 3 CNN a filmat pe una dintre proprietățile afectate de aceste lucrări. Oamenii au fost anunțați la început că li se vor lua 130 de metri pătraţi, dar, până în prezent, le-au luat mai bine de 1.000 de metri pătraţi.

Locuinţa în care echipa Antena 3 CNN a filmat a fost cel mai grav afectată, asta pentru că s-au produs foarte multe crăpături în pereți. În urmă cu două săptămâni oamenii s-au mutat din locuință, de teamă că se va prăbuşi. Un bărbat de 38 de ani a muncit ani buni în Spania pentru a cumpăra această locuință și terenul. A încercat să facă și renovări, în speranța că vor putea duce un trai decent. Au sunat chiar și la 112, pentru că reprezentanții constructorului au dat voie lucrătorilor să excaveze mai mult decât au fost anunțați inițial. 

Mai mult decât atât, primarul a ajuns în zonă și le-a spus oamenilor că vor încerca să respecte planul, deși acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Oamenii sunt disperați și vor să facă lanţ uman în fața utilajelor.

Subiecte în articol: case lucrari Centura Comarnic
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile