Antena 3 CNN Actualitate El este tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. De ce a recurs la acest gest

El este tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. De ce a recurs la acest gest

Tragedie la Ploieşti, unde un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Incidentul a avut loc pe strada Înfrăţirii din municipiu. Surse Antena 3 CNN spun că băiatul începuse recent să consume droguri şi devenise foarte agitat. Tânărul s-a certat aseară cu tatăl său, apoi s-a închis în camera lui.

Din spatele ușii a început să amenințe că își va pune capăt zilelor. Pentru că nu reușeau sub nicio formă să îl calmeze, părinţii au sunat îngrijoraţi la 112 pentru a chema o ambulanță.

La scurt timp, o vecină revenea la numărul unic de urgență să anunțe că tânărul de 21 de ani s-a aruncat în gol.

Era în casă cu părinţii săi când a decis să se sinucidă!

[GAL layout="2"]

Mama lui şi un vecin au încercat din răsputeri să îl împiedice să sară, dar nu au reuşit.

În urma impactului cu solul, tânărul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Echipajele mediale ajunse la faţa locului nu au putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului. 

Mai multe aparate de aer condiţionat, distruse în cădere

Pompierii au intervenit la faţada blocului, după ce, în cădere corpul tânărului a acroşat mai multe aparate de aer condiţionat care s-au desprins de la locurile lor.

Părinţii au fost duşi la spital, în stare de şoc

Părinţii tânărului au suferit un şoc şi au fost transportaţi la spital, a transmis ISU Prahova, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Trupul neînsuflețit al tânărului de 21 de ani a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Subiecte în articol: Ploiești sinucidere
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile