Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei 16 ani de Sinteza zilei. Mihai Gâdea, felicitat de numeroase personalităţi. Nadia Comăneci: "Este o zi specială"

16 ani de Sinteza zilei. Mihai Gâdea, felicitat de numeroase personalităţi. Nadia Comăneci: "Este o zi specială"

Sinteza zilei are aniversare. Sunt 16 ani de când Mihai Gâdea stă în fața dumneavoastră și vă prezintă cele mai noi informații și cele mai importante evenimente.

de Georgiana Adam    |   

Mai multe personalităţi care au fost invitate de Mihai Gâdea la "Sinteza zilei" au transmis mesaje cu ocazia aniversării a 16 ani de emisiune. Sinteza Zilei, cel mai longeviv, urmărit, discutat și atacat talkshow din România, împlinește 16 ani!

"Este o zi specială, o dublă aniversare. La mulţi ani, Mihai! Şi la mulţi ani pentru aniversarea a 16 ani de emisiune. Felicitări ţie şi echipei tale", este mesajul transmis de Nadia Comăneci, una din cele mai bune gimnaste din lume.

Şi artista Loredana Groza l-a felicitat pe Mihai Gâdea pentru că e la cârma acestei emisiuni. "Felicitări! Sunt alături de voi pentru că întotdeauna veniţi cu cele mai proaspete ştiri de breaking news", a spus Loredana.

Dan Bittman, către Mihai Gâdea: "Pe noi ne leagă o prietenie lungă"

Romică Ţociu: "16 ani să fie doar începutul luptei pe care ai declanşat-o pentru aflarea adevărului"

Dani Oţil alături de Răzvan Simion, urări lui Mihai Gâdea: "La mulţi ani, Mihai! Să ai mulţi ani fericiţi, să te bucuri de cei dragi şi să ne înveţi mult timp de acum încolo cum se poartă un costum".

Mihai Gâdea, Mircea Geoană şi Ion Cristoiu, după 16 ani de la prima ediție a emisiunii Sinteza Zilei

Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet