Antena 3 CNN Externe Cum a prezis „Familia Simpson”, în urmă cu 7 ani, că Richard Branson va merge în spațiu

Cum a prezis „Familia Simpson”, în urmă cu 7 ani, că Richard Branson va merge în spațiu

De fiecare dată când are loc un eveniment relevant în lume, fanii The Simpsons caută indicii că familia galbenă ar fi anticipat-o. De data aceasta, protagonistul unei presupuse presimțiri este călătoria lui Richard Branson în spațiu.

de Alexandra Ionescu    |   

Pe 11 iulie 2021, Richard Branson a zburat în spațiu la bordul navei spațiale VSS Unity, un vis pentru cel care a fondat Virgin Galactic în urmă cu aproape 17 ani în scopuri de turism spațial.

A devenit astfel primul fondator miliardar al unei astfel de companii care a călătorit singur dincolo de limitele Pământului, înainte de Jeff Bezos,care urmează să zboare săptămâna viitoare cu Blue Origin și Elon Musk care ar fi rezervat un zbor cu Virgin Galactic.

După acest voiaj în spațiu, o imagine dintr-un episod din 2014 din „The Simpsons” a devenit virală. Episodul, numit „Războiul artei”, a inclus o scenă în care Branson admiră o piesă de artă în timp ce se află pe nava sa spațială. Imaginea a fost iniíal distribuit[ de fanul Aditya Kondawar pe platforma de socializare Twitter.

„Cum poate Familia Simpson să prezică toate blestematele de lucruri?”, a scris acesta.

Ulterior, compania Virgin Atlantic a distribuit imaginea pe contul ei de Twitter, cu mesajul „Familia Simpson a prezis-o”.

Anterior, The Simpsons ar fi prezis că Greta Thunberg ajunge la tribuna ONU.

De asemenea, admiratorii serialului au găsit și asocieri între răspândirea COVID-19 și un episod în care cei din Springfield contractă un virus periculos, ajuns în regiuni prin intermediul coletelor livrate din Asia.

Producția ar fi prevestit epidemia Ebola, alegerea lui Trump în funcția de președinte, atacurile teroriste din 2001, apariția apelurilor video, dar și mai multe evenimente legate de lumea mondenă.

Subiecte în articol: the simpsons previziune Jeff Bezos spatiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog