Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep rupe tăcerea: „Darren Cahill a încetat să lucreze cu mine, pentru că era supărat. A fost un șoc!”

Simona Halep rupe tăcerea: „Darren Cahill a încetat să lucreze cu mine, pentru că era supărat. A fost un șoc!”

Simona Halep a dezvăluit că antrenorul Darren Cahill a încetat să mai lucreze cu ea după turneul de la Miami, iar acest lucru a reprezentat un şoc pentru ea şi a făcut-o să-şi schimbe atitudinea, informează WTAInsider, potrivit news.ro.

"Dupa Miami, el a incetat sa lucreze cu mine, pentru ca era suparat. Nu pentru ca am pierdut meciul, ci pentru atitudinea mea, a simtit ca am renuntat. Atunci am inceput sa lucrez mai mult la mentalitatea mea, la psihic. Astazi am aratat o noua Simo, care nu renunta, desi am pierdut greu setul doi. Sunt mandra ca am reusit sa schimb totul in scurt timp. Acum doar vreau sa raman asa si sa devin mai puternica. Nu vreau sa pierd asta, pentru ca personalitatea mea poate fi putin nebuna pe teren. Acum vreau doar sa fiu calma, pentru ca atunci cand sunt calma pot vedea jocul si ce face adversara. Astfel, pot juca un tenis mai bun. Il admir si il respect pe Darren. Ii multumesc pentru decizia luata dupa Miami, a fost un soc pentru mine si nu m-am gandit decat ca trebuie sa schimb lucrurile", a declarat Halep.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câştigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari, sâmbătă, pentru al doilea an consecutiv, după ce a învins-o în finală pe Kristina Mladenovic (Franţa), cu 7-5, 6-7 (5), 6-2. 

Subiecte în articol: Simona Halep Darren Cahill
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog