Antena 3 CNN Sport Simona Halep a obţinut o audiere în regim de urgenţă şi ar putea scăpa de suspendarea definitivă

Simona Halep a obţinut o audiere în regim de urgenţă şi ar putea scăpa de suspendarea definitivă

Simona Halep şi avocaţii săi au reuşit să obţină acceptul pentru o audiere în regim de urgenţă, sportiva având şansa de a scăpa de suspendarea definitivă, după ce a fost acuzată de dopaj.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Solicitarea Simonei Halep, privind judecarea în regim de urgenţă a cazului de dopaj, a fost acceptată de Sports Resolutions, tribunalul independent de la Londra, desemnat de ITIA (International Tennis Integrity Agency).

Astfel, în cadrul şedinţei de audiere urgentă, Simona Halep poate demonstra că nu este vinovată şi, în cazul în care judecătorii îi dau dreptate, aceasta s-ar putea întoarce pe terenul de tenis.

De asemenea, avocaţii Simonei vor să demonstreze că rezultatul pozitiv cu Roxadustat, prelevat la controlul doping din 29 august 2002 la US Open, este cauzat de utilizarea unui produs contaminat

În plus, o echipă de anchetatori privați, parte dintre ei foști agenți secreți, o ajută pe Simona Halep să-şi dovedească nevinovăţia şi să primească cel mult o mustrare, notează prosport.ro.

În cazul în care această audiere urgentă nu se dovedeşte a fi un succes pentru Halep, jucătoarea se va prezenta la Tribunalul de la Lausanne.

Subiecte în articol: Simona Halep caz dopaj
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile