Antena 3 CNN Politică Siegfried Mureşan, despre înțelegerea Simion - Șoșoacă: „Confirmă că AUR este la fel de pro-rus și anti-european ca partidul SOS"

Siegfried Mureşan, despre înțelegerea Simion - Șoșoacă: „Confirmă că AUR este la fel de pro-rus și anti-european ca partidul SOS"

de Claudia Popovici    |   

Europarlamentarul Siegfried Mureşan, vicepreşedinte al Grupului PPE, a acuzat partidele SOS România şi AUR, conduse de Diana Şoşoacă şi George Simion, că sunt pro-ruse şi anti-europene. Mai mult, el spune că se așteptă ca AUR și Șoșoacă să rămână la fel de izolați și în România după alegerile parlamentare.

„Înțelegerea Simion - Șoșoacă confirmă că AUR este la fel de pro-rus și anti-european ca partidul lui Șoșoacă. Acest lucru s-a văzut deja și în Parlamentul European, unde europarlamentarii AUR - Șoșoacă au fost singurii europarlamentari români care NU au votat rezoluția Parlamentului European din luna iulie în care solicitam creșterea sprijinului pentru Ucraina și Republica Moldova.

Din fericire, europarlamentarii AUR - Șoșoacă sunt izolați în Parlamentul European și nu au putut influența votul covârșitor pozitiv pe această rezoluție. La fel, nu vor influența nicio decizie în Parlamentul European importantă pentru România și pentru Europa.

Mă aștept că AUR și Șoșoacă să rămână la fel de izolați și în România după alegerile parlamentare", a scris Europarlamentarul Siegfried Mureşan pe Facebook. 

 
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile