Antena 3 CNN Life Și americanii au o "Casa Poporului". S-a deschis la Washington pentru toți cei care vor să vadă cum e să fii în Biroul Oval

Și americanii au o "Casa Poporului". S-a deschis la Washington pentru toți cei care vor să vadă cum e să fii în Biroul Oval

de Georgiana Marina    |   

Un nou muzeu stă la dispoziția turiștilor, dar și localnicilor americani: Casa Poporului de la Washington. Locația este destinată tuturor celor care sunt curioși să afle cum arată interiorul celei mai cunoscute clădiri cu rol politic din lume - Casa Albă.

Stewart McLaurin, președintele Asociației istorice a Casei Albe: "Suntem în teatrul imersiv. Această cameră se schimbă în cinci camere diferite care se află la etajul de stat, de la Camera de Est la Camera Albastră, Camera roșie, Camera verde, Sala de mese de stat... Și veți vedea imagini pe care istoricii noștri minunați le-au identificat pentru a spune o poveste mai profundă."

La un bloc distanță de Casa Albă, s-a deschis un muzeu dedicat în întregime istoriei și poveștilor inedite care au în prim plan celebrul conac executiv, dar și pe faimoșii săi locatari.

Stewart McLaurin, președintele Asociației istorice a Casei Albe: "Acesta este drumul de 45 de secunde al președintelui de la reședința sa din Casa Albă până la Biroul Oval."

Vizitatorii vor interacționa cu o machetă la scară largă a Casei Albe, dar și cu o replică la scară reală a Biroului Oval.

Stewart McLaurin, președintele Asociației istorice a Casei Albe: "Toate acestea sunt reproduse exact conform biroului președintelui și Biroului Oval actual. Picturile, portretele care sunt în jurul nostru, elementele de pe raft, toate acestea sunt reprezentative pentru cum arată Biroul Oval al președintelui Biden. " 

Replica la scară naturală a Biroului Oval este concepută pentru a se potrivi cu biroul actualului președinte și se va schimba în funcție de cine va fi președinte la momentul respectiv.

Stewart McLaurin, președintele Asociației istorice a Casei Albe: "Vrem ca oamenii să se simtă ca și cum s-ar afla în acea cameră din Casa Albă. Marea majoritate a oamenilor care au ocazia să vină aici în vizită poate nu vor avea vreodată privilegiul de a vizita Casa Albă". 

Locația, care se întinde pe 33.000 de metri pătrați, dispune de trei etaje, cu expoziții și galerii imersive.

Subiecte în articol: Casa Alba muzeu Washington turism
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile