Antena 3 CNN Externe Și-a uitat fiica în mașină timp de câteva ore. Fetița a murit fără să aibă vreo șansă. Unde se afla mama ei în timp ce copila își dăduse suflarea (FOTO)

Și-a uitat fiica în mașină timp de câteva ore. Fetița a murit fără să aibă vreo șansă. Unde se afla mama ei în timp ce copila își dăduse suflarea (FOTO)

O femeie, fost ofițer de poliție din Mississippi, a declarat luni unui judecător că a făcut sex cu șeful ei și apoi a adormit la domiciliul acestuia, în timp ce fiica ei de 3 ani a murit în mașina de patrulare care era supraîncălzită. 

Cassie Barker, în vârstă de 29 de ani, a pledat luni vinovată de omucidere, după ce a fost acuzată de o crimă de gradul doi, scrie CBS News.

Cheyenne Hyer a murit pe 30 septembrie 2016, după ce mama ei a lăsat-o  pe scaun în mașină timp de 4 ore, în timp ce Cassie făcea sex cu șeful său la domiciliul acestuia. Afară erau termeraturi ridicate, iar aparatul de aer condiționat nu funcționa.

Micuța nu a mai reacționat când mama sa s-a întors. Autoritățile spun că temperatura corpului lui Hyer era de 107 grade când a fost adusă la spital.

Fosta polițistă a fost eliberată pe cauțiune, dar a fost arestată luni după ce a pledat vinovată.
 

 

Subiecte în articol: Mississippi
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile