Antena 3 CNN Life Și-a îngropat ambele neveste în același mormânt și a scris pe cruce ceva de neînțeles. Când în sfârșit s-a aflat care era mesajul, oamenii au simți fiori reci pe șira spinării

Și-a îngropat ambele neveste în același mormânt și a scris pe cruce ceva de neînțeles. Când în sfârșit s-a aflat care era mesajul, oamenii au simți fiori reci pe șira spinării

Dr. Samuel Bean s-a născut în Canada în anul 1842 și s-a căsătorit cu prima lui soție în 1865. Din nefericire Henrietta a decedat după numai 7 luni de căsnicie, dar doctorul nu a jelit-o prea mult, s-a recăsătorit după numai câteva luni cu o femeie pe nume Susanna. Totuși, din păcate și aceasta a murit. Bărbatul nu se va mai recăsători niciodată.

Cu toate acestea, el a comandat o piatră funerară extrem de specială, am spune aproape unică, pe care se poate vedea o grilă cu 225 caractere care par a nu avea vreun sens anume, dar în spatele lor stă ascuns un mesaj secret. potrivit Therecord.com.

În anul 1904, Bean a murit și a luat secretul pietrei funerare în mormânt, nu l-a dezvăluit nimenui în timpul vieții, lăsându-i pe pasionații de enigme să-și bată mult timp capul cu acest mister.

sursa foto: TheRecord.com

De-abia în anii ’70 un bărbat trecut de 90 de ani a putut dezlega misterul codului: literele trebuiau citite sărind câte 7 linii și 7 coloane, totul într-un zig-zag haotic.

Mesajul de pe piatra funerară era de fapt acesta:

"În memoria Henriettei, prima soție a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, două luni și 17 zile și a Susannei, a doua sa soție, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni și 15 zile, două soții bune de care un bărbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt în Rai.

Fie ca Domnul să mă ajute să le întâlnesc acolo.

Cititorule, să ne întâlnim acolo!"

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile