Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a dat întâlnire cu o persoană pe care a cunoscut-o pe Tinder. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea. După o lună, adevărul cutremurător a ieșit la iveală

Și-a dat întâlnire cu o persoană pe care a cunoscut-o pe Tinder. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea. După o lună, adevărul cutremurător a ieșit la iveală

Și-a dat întâlnire cu o persoană pe care a cunoscu-o pe Tinder. Iar de atunci, femeia a intrat parcă în pământ. Nimeni nu mai știa nimic de ea, când, după o lună s-a aflat adevărul crunt.

Trupul lui Sydney Loofe, 24 de ani, din Nebraska, SUA, a fost găsit tăiat în bucăți. Corpul dezmembrat a fost pus în saci de gunoi, care au fost aruncați apoi pe un câmp.

Crima șocantă a avut loc la sfâșitul anului 2017, dar audierile în acest caz au început abia acum.

Din anchetă a rezultat că Sydney a cunoscut-o pe Bailey Boswell, o tânără de 25 de ani, pe Tinder, iar în noiembrie 2017 au avut o primă întâlnire, ocazie cu care au stabilit să se mai vadă încă o dată, într-o seară.

În seara de 15 noiembrie, Sydney a postat pe o rețea socială un selfie, alături de mesajul: „Pregătită pentru întâlnire”. Tânăra a fost dată dispărută de mama ei, a doua zi, după ce a fost anunțată că nu a ajuns la serviciu.

Procurorii susțin că Boswell și iubitul ei,  Aubrey Trail, de 52 de ani, au plănuit să o răpească și apoi să o ucidă pe Sydney, în timp ce avocatul celor doi afirmă că tânăra de 24 de ani a fost de acord cu o partidă de amor violent, care „s-a încheiat prost”, scrie Unilad. 

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă pedeapsa capitală. Procesul va începe, cel mai probabil, în octombrie.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile