Antena 3 CNN Life Sfaturi și strategii pentru a crește șansele de câștig la LOTO

Sfaturi și strategii pentru a crește șansele de câștig la LOTO

Milioane de oameni aleg să joace frecvent la loterie, fermecați de visul îmbogățirii rapide. Atrași de marile jackpoturi, aceștia aleg să parieze frecvent la jocurile dezvoltate de loterii, situație pe care o întâlnim frecvent și în România.

Cu toții ne dorim să aflăm rețea succesului pentru a câștiga la loto, doar că la jocurile de noroc totul se bazează pe hazard. Aparent, avem tendința să credem că nu există strategii cu care să ne creștem șansele de câștig, însă există informații care ne pot contrazice.

Cel mai probabil, ți-ai pus și tu întrebarea cum să câștigi la loto, la fel ca majoritatea jucătorilor. Există însă oare sfaturi și strategii care să influențeze șansele de succes cu adevărat? Iată câteva „ponturi” de la jucătorii experimentați.

Joacă mai multe variante

O strategie spune că prin jucarea unui număr cât mai mare de variante îți poți crește șansele de reușită. Matematic vorbind, e corectă această afirmație. Însă în practică norocul e noroc. Plus că aplicarea acestei strategii vine la pachet cu un cost mai mare, iar succesul nu e garantat. Iar dacă ai norocul să câștigi, posibil ca premiul să nu acopere cheltuiala. Fii responsabil și joacă cumpătat.

Nu juca numere consecutive

O teorie recomandă să nu joci numere consecutive. Conform unor statistici, peste 70% dintre premii au fost câștigate de combinații de numere ce au valori însumate între 104 și 176.

Tot la acest capitol intră și recomandarea să nu joci numere care să aparțină de același grup. De exemplu, teoria spune că șansele să câștigi cu 10 și 11 sau 10 și 20 pe bilet sunt extrem de mici.

Nu juca numere comune

Caută să joci variante cât mai variate, care să nu fie practicate de un procent mare de jucători. Cu cât numerele sunt mai diferite, cu atât mai mult ai șansa să fii unicul câștigător.

Nu alege zile de naștere

Mulți dintre pasionații de jocurile la LOTO practică combinații de numere ce au la bază zilele de naștere ale lor și ale membrilor din familie. Nu se recomandă acest lucru pentru că te limitează la opțiuni cuprinse între 1 și 31, diminuându-ți șansele de câștig.

Joacă la loterii mai puțin populare

Mulți pasionați de Loto aleg să joace la loterii cu renume mondial. Însă acest lucru scade șansele de reușită. Imaginează-ți că sunt milioane de jucători care aleg Powerball și Mega Millions. În consecință, poți căuta loterii mai puțin populare și astfel crești șansele de reușită, fără a fi nevoie să împarți un eventual premiu cu prea mulți jucători.

Tot la acest capitol, se recomandă să joci și variante mai puțin populare. De exemplu, în România, majoritatea jucătorilor aleg 6/49, dar Loteria Română a dezvoltat și alte jocuri cum ar fi 5/40, Noroc, Joker.

Concluzie

Sfaturile și strategiile cu ajutorul cărora să îți poți crește șansele de câștig sunt construite pe diferite teorii matematice, însă nu garantează succesul.

Loteriile sunt jocuri de noroc și așa vor rămâne atâta timp cât numerele sunt extrase în mod aleatoriu din urnă sau prin RNG în cazul loteriilor online.

Poți ține cont de sfaturile și strategiile prezentate mai sus, dar norocul este elementul definitoriul la loterii. Nu există o rețetă a succesului garantat în acest moment.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor ce au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile