Antena 3 CNN Life Sfaturi esențiale pentru curățenia dupa constructor (P)

Sfaturi esențiale pentru curățenia dupa constructor (P)

Avand in vedere cat de dificil poate fi procesul de constructie, perspectiva curateniei dupa constructor poate parea incredibil de descurajanta atunci cand doriti sa finalizati proiectul si sa incepeti afacerea propriu zisa.

de Georgiana Adam    |   

Iata cateva sfaturi esentiale pentru curatarea post- constructie de care ar trebui sa tineti cont. Aceste sfaturi vor face ca intreg procesul sa fie mult mai usor si mai putin consumator de timp. 

Purtati echipament adecvat

Nu va recomandam sa incercati sa folositi un aspirator obisnuit si alte instrumente comune de curatare, pentru ca acestea se pot dovedi ineficiente in acest caz.

Va trebui sa investiti in echipamente profesionale daca doriti sa curatati in mod corespunzator dupa constructor, iar aici vorbim de masti de praf, aspiratoare industriale, mopuri si galeti, cosuri de gunoi sau tomberoane, cutii, scari pliabile, materiale de curatat pardoseala si multe altele.

Cheltuielile pot fi destul de mari pentru aceste echipamente, motiv pentru care este mai intelept sa apelati la o firma de curatenie Cluj cum este Novoclass. O astfel de firma care ofera servicii de curatare dupa constructor poate veni cu propriile echipamente si consumabile, astfel ca treaba va fi finalizata rapid si cu foarte putin efort.

Siguranta

Chiar daca probabil va ganditi la cantitatea de mizerie care trebuie curatata dupa constructor, este important sa intelegeti pericolele pe care le pot prezenta mizeria si masurile de siguranta pe care trebuie sa le luati inainte de a incepe.

De exemplu, sticla sparta, cuiele cazute pe podea si resturile ramase sunt doar cateva din pericolele care pot fi greu de observat si care pot produce accidente. Asigurati-va ca purtati cizme de lucru pentru protectia picioarelor in caz ca se intampla sa calcati pe ceva ascutit (cum ar fi cuie sau resturi de lame de cuttere sau bucati de gresie sparta). Ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa va infectati cu tetanos in timpul procesului de curatenie dupa constructor.

Expertiza profesionala

In plus, pentru a utiliza echipamentul special de curatare post-constructie si pentru a va asigura ca folositi cele mai bune practici, veti avea nevoie de un set de abilitati profesionale. Doar in acest mod curatenia va fi realizata in mod temeinic.

Avand in vedere toate aceste aspecte, angajarea unei firme profesionale care sa se ocupe de curatare mizeriei dupa constructor este o alegere foarte convenabila.

Veti economisi timp, bani si stres. Prin angajarea unei firme de curatenie veti inchiria practic agentii de curatare profesionisti si echipamentele acestora la un pret mult mai rezonabil decat daca le-ati cumpara si a-ti invata singur cum sa le folositi.

Avantajele serviciilor de curatenie post- constructie

Dupa ce renovarea sau amenajarea a fost finalizata si muncitorii impacheteaza lucrurile pentru a pleca, este posibil sa observati ca spatiul ramane incredibil de murdar si dezordonat. Din pacate, desi sunt experti in constructii, companiile de constructie nu au echipamentele si cunostintele necesare pentru a curata in mod corespunzator un astfel de spatiu in care au lucrat. Aici poate interveni o firma de servicii de curatenie.

Eliminarea corespunzatoare a deseurilor

Una din marile probleme in ceea ce priveste curatarea dupa constructor este ca o mare parte din resturile si materialele ramase nu pot fi aruncate pur si simplu. Exista anumite reguli si reglementari privitoare la gestionarea curatarii unui santier de constructii si acestea trebuie respectate. Din nou, o firma de curatenie cu servicii profesionale post-constructor va poate ajuta in acest sens cu eliminarea deseurilor in mod corespunzator.

Economisiti timp si bani cu serviciile de curatenie. Acesta este probabil cel mai important avantaj al serviciilor de curatenie post-constructie. Veti inchiria forta de munca si expertiza profesionistilor care stiu cel mai bine cum sa faca ordine si curatenie dupa constructor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile