Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sfaturi de machiaj: Aplică fond de ten și corector

Sfaturi de machiaj: Aplică fond de ten și corector

Cel mai bine este să aplici crema de disimulare sub ochi cu pensula într-o formă triunghiulară. 

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Ia puțin produs (aprox. 3 picături) cu pensula cosmetică – de preferat pe dosul mâinii, astfel se încălzește și se leagă mai ușor de piele. Începe să aplici fondul de ten din centrul feței. Distribuie și amestecă produsul cu o pensulă clasică, de preferință prin mișcări de măturat și tamponare. Cu marginea pensulei înclinate poți seta lumini și umbre pentru a-ți contura fața. Utilizează întotdeauna pensule machiaj de calitate și igienizează-le cât poți de des.

Aplică corector

Același lucru este valabil și aici: lucrează din interior spre exterior și apoi amestecă folosind mișcări de tamponare. Pentru a nu acoperi pigmenții care reflectă lumina, este avantajos să aplici corectorul peste fond de ten. În plus, poți să te uiți la ceea ce ai făcut cu fondul de ten și să lucrezi la el dacă, de exemplu, coșurile sunt încă vizibile.

Sfaturi de machiaj: Aplică pudră

Make-up-ul durează mult mai mult cu un strat fin de pudră. Cu toate acestea, este important să se aplice corect. Pentru că prea multă pudră poate face rapid tenul să pară ca o mască și tern. 

Pune ușor pensula în pudră. Apoi dă cu degetul peste capul pensulei, astfel încât particulele de pulbere în exces să cadă. Daca vrei să te pudrezi doar uşor, mișcările de tamponare cu pensula sunt suficiente. Dacă dorești un efect mat mai puternic, apasă pensula în lateral pe piele pentru a fixa pudra.

Sfat: cel mai bine este să lucrezi în direcția de creștere a părului facial fin, astfel încât acesta să nu se ridice.

Aplică blush

Același lucru este valabil și pentru ruj: strânge capul pensulei sau bate pe dosul mâinii, astfel încât obrajii să nu devină prea roz. Când aplici, începe din punctul din față al obrazului și mergi spre tâmplă. Pomeții oferă orientare. Poți plasa fardul de obraz deasupra, dedesubt sau doar în față pentru obrajii de măr - experimentează cu ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

Aplicarea machiajului ochilor: 4 sfaturi

Pentru fond de ten, folosește fie un corector, o bază de fard de pleoape, fie un fard de pleoape în nuanța pielii. În acest fel îți asiguri o bază uniformă, iar culoarea nu alunecă în pliul pleoapei atât de repede.

Fondul de ten și corectorul aplicate cu precizie, precum și fardul de pleoape nu se preling și nu se așează sub ochi, dacă iei puțin fard cu pensula și o bați puțin înainte de utilizare. 

Mai întâi aplică fardul de pleoape pudră cu o pensulă mai mare. Apoi, pentru o aplicare uniformă a culorii, amestecă fardul de pleoape cu o pensulă mai mică desenând culoarea cu mișcări ușoare de la marginea interioară spre marginea exterioară a pleoapei.

Machiajul ochilor arată deosebit de armonios dacă pui în evidență și pleoapa inferioară. Aplică culoarea cu o pensulă îngustă din colțul exterior al ochiului într-o linie fină și cel mult până în mijlocul pleoapei inferioare. Apoi amestecă machiajul ochilor.

Nu ești sigură ce pensulă să folosești pentru machiajul pleoapelor?

Nu ești sigură care perie este cea mai bună pentru un anumit make up? Privește atentă capul periilor. Modelele largi, moi sunt ideale pentru amorsare. Ar trebui să fie mai mici sau înclinate pentru un joc fin. Variantele foarte scurte sunt destinate sprâncenelor.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?