Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sfaturi de amenajare a băilor din clădirile de birouri

Sfaturi de amenajare a băilor din clădirile de birouri

Zonele destinate băilor din clădirile de birouri sau din alte spații publice diferă semnificativ de baia unei locuințe, deoarece regimul de utilizare este complet diferit.

de Georgiana Adam    |   

În primul rând, într-o baie obișnuită vei găsi întotdeauna un singur vas WC, în timp ce baia clădirilor de birouri poate avea două sau mai multe cabine cu vase WC. De asemenea, lipsa căzii sau a cabinei de duș este un alt aspect care face diferența.

Băile comune pot fi zone de liniște și prospețime, cu doar puțin efort. Așadar, iată câteva aspecte care descriu modul în care ar trebui să arate băile dintr-o clădire de birouri și care sunt elementele de care ar trebui să beneficieze, pentru o utilizare cât mai eficientă.

50% estetică și 50% igienă - Baia clădirii de birouri beneficiază în general de o estetică simplă, minimalistă. De asemenea, trebuie să miroasă bine, să arate bine, să dețină elemente perfect funcționale și să aibă toate lucrurile necesare acolo, astfel încât să ofere comoditate și siguranță. Este important să fie proiectată cu același entuziasm cu care este realizată baia din propria locuință.

Vase WC ușor de curățat - Există anumite modele de vase WC, precum cele Rimless, care oferă beneficii precum funcție de spălare care asigură o igienă completă a vasului sau finisaje inovatoare ce pun la dispoziție suprafețe cu strat protector antibacterian. Este o măsură esențială în special atunci când vorbim de un mediu aglomerat, cu un flux ridicat de persoane, în care personalul de curățenie vine doar o dată pe zi sau chiar mai rar.

De asemenea, este important să alegi capace WC cu rezistență sporită deoarece vor fi utilizate des. Poți lua în calcul chiar capacele WC cu funcție de bideu. Există o mulțime de modele inovative pe germanquality.ro.

Hyundai Waco Capac WC cu funcție de bideu non-electric, soft-close HDBM-1200 - GQS German Quality

Asigură accesoriile necesare - Baia unei clădiri de birouri trebuie să fie dotată cu toate accesoriile fundamentale. În zona fiecărui lavoar este necesar un dispenser cu săpun lichid, iar în dreptul ușii de acces trebuie montat un dozator pentru dezinfectant, preferabil cu senzor. De asemenea, un alt obiect ce trebuie să se regăsească în această încăpere comună este un uscător de mâini automat. Numărul de uscătoare necesare va fi stabilit în funcție de capacitatea băii și numărul de utilizatori. Alte două elemente indispensabile din fiecare cabină sunt: suportul de hârtie igienică cu carcasă și un coș de gunoi cu pedală.

Baterii de lavoar economice - În cazul unui număr mare de utilizatori zilnici, consumul de apă va crește considerabil. Pentru a reduce costurile ai la dispoziție soluții inteligente: bateriile pentru lavoar dotate cu senzor sau cele care beneficiază de opțiunea de limitare a debitului. Acestea diminuează considerabil consumul de apă, furnizând cantitatea strict necesară.

Lumină caldă, moderată - Cu cât iluminatul este mai calm și mai cald, cu atât reflexia din oglindă va fi mai plăcută, aspect ce va conferi sentimente de mulțumire și optimism angajaților din clădire. De asemenea, vibrația generală a băii va fi extrem de confortabilă și primitoare. Spoturile încastrate cu lumină caldă sunt soluțiile de iluminat ideale în acest context.

Toate elementele necesare amenajării băilor din clădirile de birouri menționate mai sus le poți regăsi pe germanquality.ro, magazin online de obiecte sanitare care se situează ca și furnizor ideal de produse de calitate pentru băile proprii, cât și ca furnizor obiecte sanitare și placări ceramice pentru clădiri de birouri și domeniul HoReCa.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion