Cu siguranță unii dintre dumneavoastră au exagerat un pic din punct de vedere alimentar ieri și cel mai probabil urmează și astăzi.
Drept urmare vă oferim câteva sfaturi cu ajutorul cărora să nu vă stricați Sărbătorile din cauza indigestiei.
Medicul specializat în nutriție Luiza Pârvu a dezvăluit la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” ce și când să mâncăm la masa de Paște pentru a ne fi bine din toate punctele de vedere.
”Ar fi bine să introducem o cantitate mai mare de fructe, să avem două gustări de fructe între mesele principale și să încercăm să alegem gustări mai ușoare cum ar fi salatele, brânzeturile.
Varianta optimă pentru alimentele rămase de la masa de Paște ar fi să limităm cantitățile. Să păstrăm oul pentru dimineața, friptura pentru prânz, iar seara să mâncăm ceva mai ușor.
Pacienților mei le spun să mănânce cozonacul seara”, a declarat Luiza Pârvu.
Toate detaliile în materialul de mai jos.