Antena 3 CNN Externe Sfâșietor! Un copil a murit singur acasă, după ce tatăl lui s-a îmbolnăvit și a fost pus sub carantină pentru mai multe zile

Sfâșietor! Un copil a murit singur acasă, după ce tatăl lui s-a îmbolnăvit și a fost pus sub carantină pentru mai multe zile

Un adolescent chinez care suferea de paralizie a fost găsit mort, în casă, după ce singurul său îngrijitor, tatăl lui, a fost pus în carantină în spital din cauza infectării cu coronavirus.

Tatăl adolescentului de 16 ani era izolat într-o secție a spitalului din Hubei - epicentrul focarului - de șase zile, când a primit vestea tragediei.

Băiatul suferea de paralizie cerebrală iar cauza morții sale este încă necunoscută, scrie Daily Mail.

Tragica întâmplare a fost dezvăluită prin intermediul aplicației de chat WeChat de către o organizație care oferă sprijin pacienților autiști și familiilor lor.

Băiatul care a murit, cunoscut sub numele de Yan Cheng, avea un frate de 11 ani cu autism. Acesta a fost internat în spital împreună cu tatăl său. Nu este clar de ce Yan Cheng a fost lăsat în urmă, ceea ce a dus într-un final la moartea lui.

Înainte de a pleca la spital, bărbatul le-a cerut reprezentanților unei organizații locale să îl verifice zilnic pe băiat și să îi aducă mâncare, însă lucrurile nu s-au întâmplat așa.

La un moment dat, o mătușă a copilului l-a vizitat, însă acesta era deja într-o stare vizibil alterată.

”Nu își putea ține capul. Era foarte murdar la gură, pe față și pat”, a povestit femeia.

Subiecte în articol: carantină
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile